Nyheder30. november 2018

"Bagedyst"-Jasmin skal synge med Mariah Carey

Jasmin Gabay, der var finalist i dette års "Den store bagedyst", skal synge kor for selveste Mariah Carey
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jasmin-mariah.jpg
 Foto: Dan Mariegaard, MEGA

Når Mariah Carey, 48, på tirsdag indtager scenen i Royal Arena på Amager i København med sit "All I Want for Christmas"-juleshow, kommer der til at være et velkendt ansigt i baggrunden.

Jasmin Gabay, der var finalist i denne sæson af "Den store bagedyst", skal nemlig synge kor for sangdivaen. Det fortæller Jasmin på sin blog.

Spred juleglæde med denne julegave.

- Jeg har skrålet med på Mariah og Whitney siden altid. Det tog lige lidt tid at kapere, jubler Jasmin om sin nye tjans.

Over for Ekstra Bladet uddyber Jasmin, hvor stort det er for hende at synge kor for Mariah Carey.

- Jeg har lavet store ting før, men det her er altså vildt, fortæller Jasmin til Ekstra Bladet.

- Jeg plejer at synge til Mariah Carey, nu skal jeg synge med hende, lyder det begejstret fra Jasmin.

Jasmin, der er sangerinde i partybandet Le Freak, jazzsangerinde, korleder og backupsangerinde for kendte navne som blandt andre Patrick Dorgan, har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun snart udgiver sin første single.

– Jeg arbejder med Nanna Larsen og Teis Zacho i forbindelse med den ene single, som bliver udgivet lige om lidt. Den hedder ”Sweet Lovin’”, fortalte "Bagedyst"-deltageren dengang til SE og HØR.

– Det har hele tiden været meningen, at jeg skulle udgive et album i efteråret 2018, men så kom der lige ”Den store bagedyst”, og det blev ikke klaret så hurtigt, som jeg i begyndelsen havde troet.

– Jeg endte med at bruge rigtig meget tid på programmet, men jeg havde sat mig for at udgive noget i 2018, så det må blive en single i stedet for et album, fortalte den smilende kvinde.

Se Jasmin fortælle mere om sin single i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold