Nyheder14. december 2015

Mariah Carey kommer til Danmark

Så kan du godt begynde at tælle med til at skråle med på Mariah Careys store hits. Hun besøger nemlig Danmark til næste år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariah_carey_-_aop_-_web1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Man skal ikke nævne meget mere end "Hero", "We Belong Together" eller julefrokost-klassikeren "All I Want for Christmas Is You", før Mariah Careys overvældende sangstemme lyder for det indre øre. Og nu kan popfans godt begynde at glæde sig, for den 29. marts kommer divaen nemlig til København, hvor hun gæster Forum i København.

Det er hendes "Sweet Fantasy Tour", der blandt andet bringer hende til Danmark. Sangerinden har ikke været på en decideret Europa-turné siden 2003. Sidst de danske fans havde glæde af divaen var i 2005, hvor hun gav koncert i Tivoli.

- Det er alt for længe siden! Jeg glæder mig så meget til at komme til Europa og optræde for jer alle sammen. Jeg lover jer, at vi kommer til at få de mest fantastiske øjeblikke sammen, og jeg har så mange overraskelser i ærmet til jer. Jeg kan slet ikke vente med at se jer rundt omkring i jeres hjembyer, udtaler den 45-årige sangerinde om turneen ifølge GAFFA.

Det bliver altså næppe en nedtonet koncert, derimod kan man forvente stribevis af hits fra sangerinden med det imponerende register og titlen som den bedst sælgende kvindelige artist nogensinde.

Billetsalget begynder torsdag 17. december klokken 10.00 på BilletNet og Livenation.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold