Nyheder3. november 2016

”Bagedyst”-Jan smider tøjet og viser VILD vaskebræt

Dommeren Jan fra ”Den store bagedyst” smed trøjen og spankulerede rundt i bar overkrop – til stor glæde for blandt andre amatørbageren Iben, der roste dommeren for hans imponerende sixpack
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jan_fra_den_store_bagedyst.jpg
 Fotos: DR1

Han smager rundt regnet på godt og vel 12 forskellige kager hver eneste uge.

Men selv om ”Den store bagedyst”-dommer Jan mæsker den ene sukkerholdige smagsprøve efter den anden i sig, er formen – og ikke mindst figuren –stadig i top.

For der har ikke sat sig så meget som ét gram kagecreme på den 53-årige kagemester.

Det beviste Jan, da han i et fraklip fra programmet smed overtrøjen og spankulerede rundt i haven omkring slottet ved Randes, der danner rammen om det populære kageprogram.

- Skal du have solbriller på eller hvad?, spørger Jan til amatørbageren Iben i klippet, som DR lagde på sin Facebook-side onsdag.

Det var nu ikke kun hans hvide overkrop, som Iben bemærkede. Også kagemandens veltrænede overkrop blev kommenteret af amatørbageren.

- Men samtidig bliver jeg jo også imponeret over den der sixpack, du render rundt med. Hold nu kæft, Jan! Kan vi lige få vasket noget tøj på den maven dér!, udbryder Iben således i klippet, som du kan se herunder:

Iben, der har kæmpet med næb og klør for at få styr på både moussen og ganache, måtte desværre forlade programmet onsdag aften.

De tre tilbageværende amatørbagere – Louise, Sune og Jesper – mødes i finalen, der sendes på onsdag.

Du kan se billeder af kagerne fra semifinalen herunder:

Den store bagedyst kager i semifinalen 2016

Sponsoreret indhold