Nyheder2. november 2016

Iben røg ud inden finalen: Der bliver så pissekedeligt...

Hun kæmpede med næb og kløer for at få styr på både glace, mousse og pynt, men alligevel måtte Iben i aften forlade ”Den store bagedyst” – blot en uge inden finalen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iben_1.jpg
 (Foto: DR1)

Hun har knoklet med både kagecreme og knasende marcipanbunde. Hun har balanceret med både glace og glasur – og så har hun med præcision forsøgt at få helt styr på moussen.

Selv om amatørbageren og humørbomben Iben har kæmpet til den helt store guldmedalje, blev det hende, der i aften måtte stille målebæger og kagerulle. Hun røg nemlig ud af ”Den store bagedyst”– blot en uge inden finalen.

Iben vandt ellers den hemmelige udfordring, hvor de fire tilbageværende amatørbagere skulle forsøge at efterligne konditor Peter Kofods dråbeformede jordbærkage.

Men under mesterværkskonkurrencen kunne Iben altså ikke overgå sine konkurrenter Jesper, Sune og Louise.

Iben forsøgte ellers med præcision at imponere dommerne med sin mesterværkskage ”Ibbers medaljer”, der bestod af en mørdejskiks med hindbærkompot inde i en hyldeblomstmousse omkranset af flødeskum og pyntet med blandt andet lyserød glasur og en krone af mørk chokolade.

Det var en trist – men også glad – Iben, der forlod programmet onsdag aften.

- Jeg er så dødtaknemmelig for, at jeg nåede så langt. Det er jeg super taknemmelig for, lød det fra 39-årige Iben, der til daglig arbejder som frisør.

- Der bliver så pisset kedeligt i teltet, lød det herefter fra humørbomben.

Finalen i ”Den store bagedyst” kommer altså til at stå mellem Jesper, Sune og Louise. Louise blev i semifinalen kåret til mesterbager for fjerde gang.

Du kan se alle kagerne fra semifinalen herunder. Og nederst kan du stemme om, hvem du synes skal vinde.

Den store bagedyst kager i semifinalen 2016

Sponsoreret indhold