Nyheder21. september 2018

"Bagedyst"-deltager skal giftes

Micki Cheng, der i 2015 deltog i "Den store bagedyst", skal giftes med kæresten gennem 10 år
https://imgix.seoghoer.dk/den-store-bagedyst1.jpg
 Foto: Aller Media

Micki Cheng, der i 2015 nåede finalen i bageprogrammet "Den store bagedyst", skal giftes. Det afslører DR Ultra-værten på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den tidligere "Bagedyst"-deltager fortæller, at han skal giftes med sin kæreste gennem 10 år, Michael Nielsen.

- Om få uger har Michael og jeg været sammen i 10 år... 10 år... Hvem skulle have troet det?! Men det er sgu rigtigt nok.. Og på vores 10-års dag skal VI GIFTES!!, skriver Micki Cheng på sin Instagram.

Over for Ekstra Bladet uddyber han:

- Vi var hinandens første kærester, og vi har joket med, at vi aldrig ville kunne være sammen i 10 år, og at hvis det alligevel skulle lykkes, så ville vi gifte os. Et løfte er jo et løfte.

Parret skal giftes på deres 10-årsdag den 10/10, hvilket er på en onsdag, og det sætter lidt en dæmper på festlighederne.

Derfor er planen, at parret bliver ægtefolk under en intim vielsesceremoni for den nærmeste familie, mens en større fest kommer næste år.

- Jeg skal naturligvis nok lave kagerne selv, for selvfølgelig skal de også have kage på vielsesdagen, fortæller Micki Cheng til Ekstra Bladet.

"Ultras Sorte Kageshow"-værten fortæller også, at han beholder sit efternavn.

Micki Cheng deltog i "Den store bagedyst" i 2015, hvor han i finalen måtte se sig slået af Liv Martine Hansen.

Efterfølgende har han været medvært på "Ultras Sorte Kageshow", der i 2017 vandt en Emmy for "Bedste underholdning for børn".

Sponsoreret indhold