Nyheder27. oktober 2018

"Bagedyst"-deltager i alvorlig ulykke

Mens optagelserne til ”Den store bagedyst” var i gang, styrtede en af deltagerne på sin cykel og pådrog sig en alvorlig hjernerystelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jasmin_i_den_store_bagedyst.jpg
 (Foto: DR)

Der bliver kæmpet med både blod, sved og tårer, når de håbefulde amatørbagere lørdag efter lørdag forsøger at trylle i bage-teltet.

Men for en af deltagerne er kampen ekstra hård i denne sæson af ”Den store bagedyst”.

Mens optagelserne til DR-programmet var i gang, pådrog Jasmin Gabay sig nemlig en alvorlig hjernerystelse.

Hjernerystelsen betød, at hun blandt andet måtte have en seng stående ude bagved, hvor hun kunne hvile undervejs.

Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jasmin_den_store_bagedyst.jpg
 (Foto: DR)

Jasmin kæmper ikke blot med kagerne, men også med sit hoved under "Den store bagedyst". Foto: DR

Det var et styrt på cyklen, der kostede Jasmin Gabay den alvorlige hjernerystelse. Hun bar ikke hjelm, da hun lavede en saltomotale ud over styret og ramte med hovedet lige ned i jorden.

- Jeg var til en masse undersøgelser og også til en hjernespecialist. Jeg havde ikke nogen blødninger, og de vurderede, at det var forsvarligt, at jeg fortsatte. Det var jeg selvfølgelig meget glad for, for jeg ville bare fortsætte. Men jeg var selvfølgelig nødt til at tage den lidt med ro, siger Jasmin Gabay til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg havde en seng ude bagved, hvor jeg kunne ligge imellem optagelserne, for til tider havde jeg svært ved at stå på benene. Jeg havde det temmelig skidt, men produktionen var så søde til at tage sig af mig, når vi ikke filmede. Jeg fik jo store blå mærker i ansigtet, så i makeuppen fik de ekstra travlt med at dække det, siger Jasmin Gabay til Ekstra Bladet.

I aften skal Jasmin Gabay og de seks andre tilbageværende amatørbagere igen forsøge at imponere de to dommerne, når de skal dyste i den drilske ingrediens chokolade.

Sponsoreret indhold