Her er seernes reaktion på roulade-balladen i "Den store bagedyst"

Da \

Da "Bagedyst"-dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo satte tænderne i Emils roulade, vidste de, at noget var gået helt galt.

Foto: DR

I lørdagens afsnit af "Den store bagedyst" var programmets dommere, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, ved at få Emils roulade galt i halsen. 

Den smagte nemlig ikke helt, som den skulle, og det viste sig da også, at produktionen bag "Den store bagedyst" ved et uheld var kommet til at udlevere kartoffelmel og ikke florsukker til bagedystens yngste deltager. 

Og den fadæse er bestemt ikke gået de mange "Bagedyst"-fans' næser forbi på Twitter, der straks greb muligheden for at lave sjov med ingrediens-forbytningen. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- "Den store bagedyst" bytter flormelis ud med kartoffelmel #drminustyveprocent. Nu bliver de nok straffet af DF, skriver Thomas Heie Nielsen og henviser til, at DR for nyligt fra politisk side blev pålagt at spare 20 procent. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Forbytter sukker og salt... forbytter kartoffelmel... Hvad bliver det næste? "Vi har forbyttet din ovn med en fryser... Vores fejl!", joker brugeren GeekForGamingDK.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Må afklare, om jeg er konspirationstosset eller gennemsnitligt skeptisk. Gav DR mon Emil kartoffelmel med vilje? Oplagt tv-trick. Drama gi'r seere. Vinderen skal helst ikke gå den lige vej osv., skriver Marchen N. Gjertsen.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- FUCK, hvor er det træls, at Emil bliver reddet på målstregen. Prøv nu for helvede bare at skvatte i din perfektion, lille curlingbarn, skriver nanna. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Næste uge glemmer de at give Emil chokolade til chokoladekagen, skriver Kristian Hegaard. 

Afsnittets hemmelige udfordring gik ud på, at amatørbagerne skulle bage en roulade med fyld af flødeskum, mango, hindbær og chokolade, og der kom et twist på udfordringen i form at, at deltagerne skulle følge instruktionerne fra programmets dommere, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. 

Derfor var ingredienserne til rouladen i forvejen målt op og stillet frem til deltagerne, så de ikke skulle bruge tid på at fumle med vægt og decilitermål. 

Men da bageteltets yngste deltager Emil, der har vundet mesterbager-titlen to gange, skulle rulle sin roulade, fandt han ud af, at noget var helt galt - dog kunne han ikke sætte en finger på, hvad der præcis gjorde, at hans rouladebund var så umedgørlig. 

- Det er fandeme mærkeligt, lød det fortvivlet fra Emil, mens han forsøgte at rulle sin roulade. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Emils roulade bliver ikke som ventet, men det er ikke hans egen skyld. Foto: DR

Men da dommerne smagte på Emils roulade, fik han endelig svar på, hvad der var gået galt - det var nemlig ikke hans fejl, at rouladen ikke blev, som den skulle være. 

- Jeg tænker lige, vi skal have en pause, sagde en alvorlig Markus Grigo, da han havde smagt på Emils roulade. 

Derefter holdt dommerne og produktionen et "krisemøde" for at diskutere, hvad der var sket, og hvordan de greb situationen an.

- Der er sket en fejl. Jeg tror, der er nogen, der har byttet om på ingredienserne, sagde Markus Grigo til producerne. 

- Kan det være ham, der har begået den fejl?, svarede produceren igen. 

- Det kan umuligt lade sig gøre, for der var de skåle, der var, konstaterede Katrine Foged Thomsen. 

Det endte med, at Katrine Foged Thomsen måtte beklage over for Emil. 

- Emil, der er sket en fejl, da vi skulle afveje tingene til dig. Du har fået kartoffelmel i stedet for florsukker, og det er det, vi kan smage, der er ingen sukker i din roulade, og det er IKKE din skyld, men det er vores skyld, forklarede "Bagedyst"-dommeren over for Emil. 

- Så derfor bliver vi nødt til, når vi skal vurdere din roulade i dag, så bliver vi nødt til at gå ud fra, at du har lavet en bund, der var, som den skulle være, og så kigger vi på de andre del-elementer, og så laver vi en vurdering af dig, tilføjede hun. 

Og den løsning var Emil godt tilfreds med, fortalte han i lørdagens program:

- Jeg synes, dommernes løsning var meget fair. Jeg synes det er fint, de vurderer den som om, det var en vellykket bund frem for den mislykkede, fortalte Emil i programmet. 

Emils sukkerløse roulade endte med at få en femteplads ud af otte mulige placeringer. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close