Nyheder 28. februar 2018

”Badehotellet”s Ulla Vejby: To børn på fem sæsoner

Den 33-årige skuespillerinde dækkede maven under optagelserne til ”Badehotellet”. For i modsætning til sin rolle Edith har Ulla Vejby oplevet meget i sit liv
Foto: Thomas Laursen

Hjertevarmen og den lidt naive tilgang er stadig Ediths varemærke, når hun varter gæsterne op på ”Badehotellet”. 

Selv om der nu er gået fem sæsoner af den populære TV2-serie, er Edith stadig single og stuepige. Akkurat som hun var i den første sæson.

– Jeg er vild med Edith. Hun er så sød. Hun er følsom, og hun har meget kærlighed i sig. Jeg tror, hun er blevet flasket op med meget kærlighed. Derfor møder hun verden så positivt og tror på det allerbedste i alle folk. Vi skal have flere af dem. Der er også en utrolig stor naivitet, men hellere det, siger Ulla Vejby om sin rolle.

Hun er kvinden bag Edith. Men for hende har tiden ikke stået stille, i de fem år optagelserne har stået på.

– Jeg fødte natten til den 31. december. Det er mit 2. barn. Jeg fødte første gang mellem 1. og 2. sæson, smiler Ulla Vejby til SE og HØR.

Hun er gift med Michael Lysgaard, og sammen har de Marie på tre et halvt år og Ida på to måneder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)
Ulla Vejby nyder at møde ind til optagelserne, for det betyder hyggelige stunder med de andre medarbejdere på hotellet i skikkelse af Merete Mærkedahl, Mia Helene Højgaard, Bodil Jørgensen og Rosalinde Mynster. (Foto: Thomas Laursen)

Graviditeten betød, at hun måtte gøre et ihærdigt forsøg på at skjule den voksende mave.

– Vi blev færdige i starten af november, så jeg var ret langt henne. Men det har vi løst ved at filme uden om maven, og i totalerne tager de mig bagfra, eller jeg står med en bakke. Det er svært, når man begynder at få lidt på kinderne. De steder, som jeg selv kunne putte ind, stod jeg og spiste en småkage, så jeg kunne retfærdiggøre, at Edith er lidt trind i den her sæson, forklarer Ulla Vejby.

Den står lige nu på barsel for den 33-årige skuespillerinde.

– Jeg håber, jeg kan tage nogle opgaver undervejs. Sidste gang begyndte jeg på ”Badehotellet” efter to måneder, så det skræmmer mig ikke. Der havde jeg bare en babysitter med. Som kvindelig skuespiller skal du bare være klar, når der er bud efter dig, for der er ikke så mange roller, og jeg er ikke en stor kanon, som har planlagt roller et år frem i tiden.

Da familien blev udvidet med endnu et medlem, kunne Ulla og Michael godt fornemme, at der var brug for mere plads. Derfor er de lige flyttet fra en toværelses lejlighed i Nordvest i København til et rækkehus i Kokkedal.

– Det er skønt at få mere plads, og det er nemmere på barsel denne gang, da jeg har fået tørretumbler. 

Sponsoreret indhold