Nyheder10. marts 2017

Mia Helene Højgaard fra ”Badehotellet”: Får frække tilbud

Den nye pige i TV2’s vesterhavsserie "Badehotellet" fordrejer hovedet på mændene. Den 19-årige skuespillerspires indbakke bugner medkærlighedserklæringer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0p70.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Selv om hun har vendt op og ned på alt på det nordjyske badehotel, har seerne taget godt imod den nye stuepige Ane.

Det fortæller Mia Helene Højgaard, som er skuespillerinden bag sæsonens nye karakter i ”Badehotellet”, da SE og HØR møder hende. Og det er især de mandlige seere har fået et godt øje til Fies rebelske lillesøster.

– Folk har taget rigtig godt imod mig. Der er rigtig mange, der skriver til mig, at det er den bedste sæson, og at jeg er et frisk pust. Folk er så søde, siger Mia Helene Højgaard, som er taknemmelig over den varme modtagelse.

Men nogle nøjes ikke kun med rosende beskeder.

– Nogle skriver, at de er forelskede, og det er lidt underligt. Der var en, som skrev til mig, at han kunne se, at jeg smilede til ham gennem fjernsynet, og at han håbede, jeg havde lyst til at danse med ham en dag, så jeg kunne smile sådan til ham igen. Det er jo rart, at folk gider skrive, smiler den odenseanske skuespillerspire.

Privat danner Mia Helene Højgaard par med kæresten gennem et par måneder, Kalle. Når de er færdige med gymnasiet og har sparet penge op, håber det unge par på at flytte sammen.

Læs hele historien om "Badehotellet"s friske pust i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold