Aura sagsøgt igen: Brød grædende sammen

Aura kunne aldrig regne med Kenneth Bager, når der skulle laves musik. Han kom altid for sent. Det betød, at hun til sidst  brød sammen på hans kontor.

Aura kunne aldrig regne med Kenneth Bager, når der skulle laves musik. Han kom altid for sent. Det betød, at hun til sidst brød sammen på hans kontor.

Foto: Kaspar Wenstrup

Den 31-årige popstjerne er igen endt i retten, og denne gang er det hendes tidligere samarbejdspartner, Kenneth Bager, som prøver at gøre krav på hendes formue. 

I retten hævdede musikproduceren, at Aura Dione tjente flere hundrede tusind kroner på få minutters optræden, men det afviste popprinsessen blankt. 

– Forleden i Odd Fellow-palæet fik jeg 12.500 kr. for en halv times optræden, og om samarbejdet med Kenneth Bager sagde hun:

– Det var dejligt i begyndelsen.

Men samarbejdet viste sig til at være alt andet end en dans på roser. 

- Det blev mere end udfordrende at arbejde med ham, da jeg fik succes. Kenneth kom altid for sent, lød det fra Aura Dione - eller Marie Louise Joensen, som der står på hendes sygesikring.

Det kunne "Geronimo"-sangerinden ikke holde til, og der resulterede i et sammenbrud. 

- Det blev så slemt, at jeg fik et sammenbrud, hvor jeg grædende lå på hans kontor og senere blev kørt hjem til mine forældre, fortalte hun.

Og Kenneth Bagers manglende dedikation påvirkede også Auras kunstneriske formåen.

 - Jeg tabte lysten til at lave musik, fortæller sangfuglen. 

Læs mere om Aura Dione i denne uges SE og HØR. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close