Nyheder 18. juni 2015

Milliardærkæresten er skredet: Aura er blanket helt af

Den danske sangstjerne Aura Dione står alene med gigantisk milliongæld efter kæresten og mangemilliardæren Janus Friis er skredet
Thomas S. Laursen

Sangerinden Aura Dione sidder tilbage med en stor milliongæld efter at hun og kæresten Janus Friis for få måneder siden gik fra hinanden.

Sangstjernen Aura, som har rødder i Danmark, Færøerne, Frankrig og Spanien, og den danske Skype-millliardær Janus Friis nåede at være kærester i fire år.

Men Janus Friis's ufattelige rigdom har ikke smittet af på Auras økonomi.

Ifølge regnskabet for Auras musiklaboratorium No Hustlers Incl. endte 2014 med et underskud på 4.685.614 kr.

Det betyder at gælden - egenkapitalen - i No Hustlers Incl. nu er på minus 7,5 mio. kr.

30-årige Maria Louise Joensen, som Aura i virkeligheden hedder, skal med andre ord ud at finde 7,5 mio. kr. for at få regnskabet til at balancere.

I februar flyttede Aura til Los Angeles, væk fra gæld og kulde. Samtidig fratrådte hun som direktør for No Huslers Incl.

Ekskæresten Janus Friis kunne med et fingerknips og et svirp med kreditkortet nemt bringe Aura af kniben.

Den frugt og plantespisende Janus Friis er nemlig god for et ukendt antal milliarder - de fleste af dem tjente han på salget af internet-telefonselskabet Skype.

Janus Friis er i dag bosat i London, men har et stort sommerhus i nordsjællandske Dronningmølle - det købte han for tre år siden for 17 mio. kr.

Auras forgænger på  Janus Friis' lagner var Christina Knudsen, som er datter af Kiki Tholstrup og dermed skuespilleren Roger Moores steddatter.

I regnskabet tages der forbehold for om No Hustlers Incl. er i stand til at fortsætte driften - set i lyset af den enorme gæld.

Aura debuterede som 16-årig i Popstars. Siden har hun haft stor succes  i både Danmark og udlandet - specielt i Tyskland.

 

 

Sponsoreret indhold