Nyheder22. september 2014

Stjerne-sangerinde holdt øje med Medina

Britiske Jesse J. er vild med den danske sangfugl
https://imgix.seoghoer.dk/media/49f3b8d4e2894872ad626cbbdecd182e.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Da hitmagerne Christopher og Medina lørdag aften optrådte på scenen i Tivoli i anledningen af radiostationen The Voices 30-års fødselsdag, var det ikke kun hvinende teenagepiger og glade musikgæster, som havde ventet spændt på de to sangeres show.

Også aftenens helt store, udenlandske hovednavn, britiske Jessie J., glædede sig til at se, hvad de to sangere ville levere på scenen. Det fortæller hun til Newspaq.

- Jeg har hørt, at Medina spiller i aften, og at hun er en stor popstjerne i Danmark. Og Christopher er den nye ting, så det er de to, som jeg ser mest frem til skal optræde, sagde Jessie J. inden koncerten.

LÆS OGSÅ: Fans er ren business for Medina

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

LÆS OGSÅ: Medina og Modellen: Sådan klarer vi distancen

Den mørkhårede sangerinde er kendt for at have produceret adskillige radiohits i samarbejde med andre kunstnere, og hun er ikke afvisende over for, at hun en dag indgår et samarbejde med en dansk kunstner. Og det kunne måske godt gå hen og blive enten Medina eller Christopher, afslører stjernen.

- Jeg vil være i mit omklædningsrum og holde øje med skærmen. Men for mig handler det hele om kunstnere, som dybest set er ægte kunstnere, så jeg ser frem til, hvad de kan, siger sangerinden.

Men hvis Medina eller Christopher skulle gøre sig forventninger om et musikalsk samarbejde med den storhittende popsanger, kræver det, at de kan levere foran et forventningsfuldt publikum.

- Jeg er meget kræsen, så jeg ville være nødt til at skulle se deres live-optræden. Hvis de kan synge live, er der større sandsynlighed for det, men hvis de ikke kan, så er det hundrede procent et nej, forklarer hun.

Tidligere har Jessie J. samarbejdet med internationale stjerner som Justin Timberlake, Nicki Minaj, Chris Brown og Miley Cyrus.

Sponsoreret indhold