Nyheder5. januar 2015

Arvingerne: Store grin i kulisserne

Scenen med den skøre navngivningsfest vakte kæmpe grin under indspilningerne til den populære DR-serie
Et kæmpe drama udspillede sig under den ceremonielle navngivningsfest
Et kæmpe drama udspillede sig under den ceremonielle navngivningsfest
 Foto: Per Arnesen DRHvis du trak på smilebåndet over Jesper Christensen i rollen som Thomas, der gav den fuld skrue med hatte og sang op til lille Melodys ellers til slut ret tragiske navngivningsfest i torsdagens afsnit af "Arvingerne", så var du ikke den eneste.

Det er nemlig svært at lade være med at grine af Jesper Christensens skøre karakter i DR-dramaet - også for skuespillerens kolleger i "Arvingerne", der ind i mellem har svært ved at holde masken, når den rutinerede skuespiller slår sig løs som den kunstneriske hippie.

Marie Bach Hansen, der spiller Signe i serien, husker tydeligt, hvordan det var at indspille scenen.

LÆS OGSÅ: Arvingerne: Trine Dyrholm imponerer sine medspillere

- En scene som navngivningsfesten med Jesper (Christensen red.) iklædt den sjove hat og alle hippierne i haven, gør det helt fantastisk at komme på arbejde. Det er vildt sjovt og noget af det, der gør, at man har nydt at lave mere af serien, fortæller hun.

Også Carsten Bjørnlund, der har rollen som Frederik Grønnegaard, fik rørt lattermusklerne under indspilningerne af navneritualet.

LÆS OGSÅ: Arvingerne vender tilbage - med drama og en stor hemmelighed

- Scenen var enorm sjov. Især fordi der er en sandhed i det. Ceremonien er ikke bare tosseri, der er fundet på. Det er nogle ritualer, der faktisk findes i verden. Og jeg kan sagtens se nogen fra 68'er-generationen udføre det på den måde, siger Carsten Bjørnlund.

At scenen bliver troværdig, er i høj grad Jesper Christensens skyld, mener Marie Bach Hansen.

- Det er fordi, Jesper tror på det, når han spiller, siger hun.

LÆS OGSÅ: Arvingerne: Ryster i bukserne inden ny sæson

Den 29-årige skuespillerinde har da også lært en masse af den rutinerede skuespiller under indspilningerne. Både som kollega til ham og når han har stået bag kameraet som instruktør.

Lige som i første sæson af den populære tv-serie, har Jesper Christensen nemlig prøvet kræfter med instruktørfaget.

- Jeg er ekstremt fascineret af Jespers spil. Man bliver virkelig revet med, når man er i en scene med ham, siger Marie Bach Hansen.

Anden sæson af "Arvingerne" består af syv afsnit.

Sponsoreret indhold