Nyheder1. januar 2015

Arvingerne vender tilbage – med drama og en stor hemmelighed

I aften ruller anden sæson af DRs succes-serie over skærmen
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/73f80f8fafb54e7c9c4356ddfb4610f1.jpg
 Foto: Per Arnesen/DR1I aften vender Gro, Emil, Frederik og Signe tilbage, når anden sæson af DRs seer-succes 'Arvingerne' ruller over skærmen kl. 20:00.

Og første afsnit af anden sæson rummer masser af drama og en stor hemmelighed, som ikke må røbes…

Den nye sæson byder nemlig på en ny medvirkende, den lille baby Melody, som efter alt at dømme kommer til at spille en stor rolle her i anden sæson. Men hvem forældrene til den lille pige er, ved seeren endnu ikke.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f18e4c98b16c4e0d9d8c15322eb183f6.jpgGro sammen med den lille baby Melody (Foto: Per Arnesen/DR1)


LÆS OGSÅ: Norsk anmelder i svime over 'Arvingerne'

Tidligere på året vakte DRs efterlysning af en baby-skuespiller ellers masser af bud på, hvem forældrene skulle være. Nogle troede, at det var Signe og kæresten Andreas, der havde fået deres første barn. Andre mente, at det måtte være Gro, der for alvor var kommet tæt på sin norske mand. Flere hældte dog til, at der måtte være kommet en baby ud af den ret så hede affære mellem Emil og Solveig.

Anden sæson begynder ét år efter, at første sæson sluttede. Kampen om Grønnegården, som var omdrejningspunktet i første sæson, er slut - Signe fik som bekendt rettens ord for, at gården er hendes. Her forsøger hun nu at starte et liv som 'landmandskvinde' op, mens hun prøver at komme videre, efter kæresten Andreas gik fra hende, og hun selv vendte sin egen familie ryggen.

LÆS OGSÅ: Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i 'Arvingerne'?

Emil sidder stadig fængslet i Thailand, sigtet for at have solgt marihuana. Hvor mange penge og kræfter der skal til for at få Emil ud af det barske fængsel, vil tiden vise.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f8d5a3934fc0461899b0f09071fa1185.jpgEmil er fængslet i Thailand (Foto: Per Arnesen/DR1)


Frederik og Solveig kæmper stadig for at få deres parforhold på ret køl igen - parret endte som bekendt i et sandt stormvejr, da Solveig var utro med Emil i første sæson.

Med andre ord er der masser af drama i anden sæson, hvis tema omhandler dét at komme videre og skabe en ny orden og et nyt liv.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d4d9cd6dbc624502ada8583330cc641a.jpgFrederik og Signe kæmper for at genvinde parforholdet og tosomheden (Foto: Per Arnesen/DR1)


- Første sæson omhandlede kaosset og den livsomvæltende situation, som alle karaktererne endte i. Her i anden sæson er arvesagen slut. Men man bærer den jo med sig gennem hele livet. Arv handler også om, hvad man giver videre til næste generation. Spørgsmålet er, om de er i stand til at skabe sig et nyt liv og indfinde sig i det nye hierarki, fortalte Maya Ilsøe under pressemødet i begyndelsen af december.

LÆS OGSÅ: Slut med 'Arvingerne': Det kan vi se frem til i anden sæson

Der er allerede tårnhøje forventninger til anden sæson, som får premiere i aften. Første sæson tryllebandt uge efter uge op mod to millioner danskere, og de danske anmeldere havde heller ikke svært ved at finde stjernerne frem og uddele masser af ros. Faktisk blev første sæson så vel modtaget, at serien i dag er solgt til 40 lande.

Anden sæson får premiere i aften kl. 20:00 på DR1.

LÆS OGSÅ: Arvingerne: Har Emil gjort Solveig gravid?

Sponsoreret indhold