Nyheder1. januar 2015

Stjerner fra "Arvingerne" ryster i bukserne inden ny sæson

Meget at leve op til efter succesfuld første sæson
I aften ruller anden sæson af DRs succes-serie over skærmen
I aften ruller anden sæson af DRs succes-serie over skærmen
 Foto: Per Arnesen/DR1
Næsten to millioner danskere så med, da DR i starten af 2014 viste dramaserien "Arvingerne".

Og det var ikke bare seerne, der var begejstrede for serien med de mange søskendekampe. Også blandt anmelderne var der lutter af rosende ord og ødslen med stjerner.

LÆS OGSÅ: Hov - opdagede du også den pinlige fejl i "Arvingerne"?

Når anden sæson af DR-serien får premiere i det nye år, er der derfor lidt at leve op til.

- Det er klart, at vi nødig vil have, at folk skal sige, at anden sæson var en lortesæson, og at den aldrig skulle være lavet. Vi er derfor lige så nervøse nu, som vi var inden første sæson, siger Marie Bach Hansen, der spiller hovedkarakteren Signe i serien.

Også Trine Dyrholm, der har rollen som søsteren Gro Grønnegaard, er begyndt at ryste lidt i bukserne af spænding over, hvordan anden sæson vil blive modtaget.

Den rutinerede skuespillerinde har dog ikke kun ladet første sæsons succes forvandle sig til flaksende sommerfugle i maven.

LÆS OGSÅ: "Arvingerne"-Solveig vil knalde hele natten

Det øgede pres har også givet ekstra motivation.

- Den positive respons har næsten givet en højere ambition hos os, for nu skulle det bare være endnu bedre. Jeg synes virkelig, at det har givet en drivkraft til at skrue op, siger hun.

At "Arvingerne" modtog roser fra omverdenen var nok mere forventeligt end en overraskelse for de fleste, efter den store stime af succesfulde serier DR har leveret gennem de seneste år.

Men så kom "1864". Den historiske tv-series negative modtagelse har da også sat tanker i gang hos Trine Dyrholm.

- Det er klart, at det ikke er rart, at noget bliver udskældt på den måde. Det er derfor, at man bliver nervøs. Man blotter sig, og så skal det ud og bedømmes. Man kan bare håbe på, at det falder i god jord, siger den 42-årige skuespillerinde.

LÆS OGSÅ: "Arvingerne" rykker til USA

Første afsnit af den nye sæson af "Arvingerne" har premiere på DR1 i dag, torsdag den 1. januar 2015. Allerede på søndag den 4. januar, vil andet afsnit blive vist. I alt består sæsonen af syv afsnit.

Sponsoreret indhold