Nyheder15. december 2016

Hilda Heick hasteopereret

Den 70-årige dansktopsangerinde blev i forrige uge opereret for en perforeret blindtarm, og måtte blive på hospitalet i fem dage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hu11.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Store smerter, operation og fem overnatninger på Herlev Hospital på grund af en perforeret blindtarm.

Forrige lørdag blev dansktopsangerinden Hilda Heick ramt af alvorlige mavesmerter. I starten troede hun, det bare handlede om en virus, indtil smerterne blev rigtig slemme.

Lægevagten var da heller ikke i tvivl om, at den Hilda Heick skulle omkring hospitalet til observation for blindtarmsbetændelse.

I dag er blindtarmsbetændelse ikke den store ting, når den opdages i tide, men i Hilda Heicks tilfælde blev det kompliceret af, at blindtarmen var perforeret. Hvis blindtarmen springer, er operationen noget mere omfattende, og sygehusopholdet bliver forlænget nogle dage.

En sprængt eller perforeret blindtarm er bestemt ikke noget at spøge med og kan i enkeltstående tilfælde være livstruende. Derfor måtte Hilda Heick blive på hospitalet i fem dage for at blive behandlet med antibiotika.

Heldigvis er hun på benene igen, og allerede i mandags var hun på job.

– Sådan er det jo. Vi passer vores forpligtelser, fortæller Hilda Heick, der har fået det bedre af at være hjemme i vante omgivelser.

Sponsoreret indhold