Genvalg til Grand Prix-værter

Der er genvalg til Johannes Nymark og Annette Heick, der skal guide seerne gennem det danske Melodi Grand Prix i Aalborg.

Der er genvalg til Johannes Nymark og Annette Heick, der skal guide seerne gennem det danske Melodi Grand Prix i Aalborg.

Foto: Betina Fleron Hede © Type 2

Når det danske melodigrandprix næste år løber af stablen i Gigantium i Aalborg, bliver værterne Annette Heick og Johannes Nymark.

Det blev afsløret onsdag på et pressemøde i Aalborg Kongres og Kultur Center.

DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er begejstret.

- Jeg er simpelthen så glad for, at Annette og Johannes har sagt ja til at være værter igen. Annette og Johannes har en fælles passion og kærlighed for Melodi Grand Prix, og deres kemi er helt uovertruffen, siger han.

- De var fantastiske sidste gang, og det bliver en kæmpe fornøjelse at se dem sammen på scenen igen, fortsætter han.

Det bliver tredje gang i træk, at den 45-årige tv-vært, journalist og sangerinde Annette Heick skal være vært for melodigrandprixet.

Annette Heick har tidligere været journalist på både BT og Se og Hør, og hun har selv været deltager ved melodigrandprixet flere gange.

Tidligere onsdag lagde hun et billede af en flybillet til Aalborg og en huskeseddel, hvor der stod "konfetti?" på sin Instagram-profil, så afsløringen af hendes værtskab var ikke helt uventet.

For den 31-årige skuespiller og sanger Johannes Nymark er det anden gang i træk, at han tager værtstjansen på sig.

Johannes Nymark har læst på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og er blandt andet kendt fra tv-programmet "Vild Med Dans".

DR1 sender det danske melodigrandprix lørdag 10. februar 2018 og ugen efter børnenes melodigrandprix, lørdag 17. februar. Begge dele sker i koncertarenaen Gigantium i Aalborg.

Det er syvende gang siden 1992, at "Nordjyllands hovedstad" lægger scene til det musikalske festfyrværkeri.

Koncertarenaen Gigantium har plads til op mod 8500 publikummer.

I år var det Herning, der dannede ramme om showet, som blev vundet af sangeren Anja Nissen med nummeret "Where I Am".

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close