Nyheder29. oktober 2016

Anne Gadegaard overvejer botox

Den smukke sangerinde og blogger har kvaler, før hun fylder 25
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-92253.jpg
 Foto: Aller Media

Dejlige 24-årige Anne Gadegaard, der har vundet børne-MGP og deltaget i det danske Melodi Grand Prix er her små 14 dage før hun fylder 25 begyndt at tvivle på sit gode udseende og overvejer, om det er på tide, at hun får hjælp ad kirurgisk vej til at holde ansigtet fri for rynker.

Det skriver hun i et blogindlæg under overskriften 'Er det for tidligt at få botox som 24-årig?'.

- Jeg tror dem jeg bor sammen med er ved at være trætte af mig.. For det første nævner jeg konstant at jeg bliver 25 d. 7 november. Altså bare så de lige er opmærksomme jo, haha. For det andet så synes jeg min hud er blevet lidt træt at se på. Så jeg gik og tænkte på om der var nogle forskellige behandlinger jeg kunne få mod en slidt snart 25-årig hud, skriver Gadegaard.

I februar gik hun og kæresten Micky Skeel fra hinanden.

Men i august var der igen en ny mand i Annes liv, så det er ikke trængsler på det marked, der gør, at hun overvejer at modvirke den naturlige ældningsproces.

Hun er dog nået frem til, at hun lige nu holder sig fra botox og andre medikamenter med spændende navne.

- Det er ikke noget for mig lige nu. I stedet spiser jeg en masse grøntsager, dyrker motion og drikker en helvedes masse vand, skriver Anne Gadegaard.

Samtidig søger hun rådgivning hos en hudspecialist for at få et par ekstra fif.

På længere sigt vil hun ikke afvise at hjælpe naturen på vej.

- Jeg kunne sagtens forstille mig at få botox, restylane og hvad det ellers hedder på et tidspunkt i mit liv. Ikke lige nu, fordi jeg i virkeligheden tænker om det er lidt for tidligt? Og fordi jeg vil prøve andre metoder, inden jeg får sat en nål i mit hoved, skriver Anne Gadegaard.

Se galleri med dejlige Anne Gadegaard:

Anne Gadegaard: Fra barnestjerne til supersild

Sponsoreret indhold