Nyheder30. august 2016

Anne Gadegaard: Underligt at folk råber på gaden

Den tidligere melodigrandprix-deltager Anne Gadegaard undrer sig over, at folk råber efter hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Da hun var blot 11 år gammel, sang hun sig ind i danskernes hjerter med sangen "Arabiens Drøm", da hun deltog i børnenes melodigrandprix.

Siden er Anne Gadegaard, der i dag er 24 år gammel, blevet kendt som blogger, og sidste år stillede hun også op i det store danske melodigrandprix med sangen "Suitcase".

Her endte hun på en flot andenplads, men alligevel er det MGP-sangen og teksten "sha ba di ba da", der fylder mest i danskernes bevidsthed.

I hvert fald oplever sangerinden ofte, at folk råber lige netop den linje efter hende på gaden, skriver hun i et indlæg på bloggen annegadegaard.com.

- Det er primært, når folk har fået lidt alkohol i blodet. Det er som om, at de så bliver lidt mere modige. Indimellem kan jeg godt tænke, om det mon er for at genere mig, eller at de tror, at jeg bliver flov over det, skriver hun.

Anne Gadegaard forklarer i indlægget, at hun efterhånden har vænnet sig til de mange tilråb på gaden, mens hendes venner bliver irriteret på hendes vegne.

Hun undrer sig dog over, hvordan man kan få sig selv til at råbe efter andre mennesker på gaden.

- Jeg ved bare, at jeg selv aldrig kunne finde på at råbe efter et andet menneske. Det er da ikke særlig pænt at gøre, skriver hun i blogindlægget, hvor hun fortæller, at man altid er velkommen til at hilse på hende, hvis man støder ind i hende.

- Men det der med at råbe er bare mærkeligt, fortsætter hun.

Sangerinden og bloggeren understreger, at hun har det fint med at være kendt for "Arabiens Drøm", og at hun den dag i dag fortsat er glad for, at hun havde modet til at stille op i sangkonkurrencen som barn.

Læs hele indlægget her

Sponsoreret indhold