Nyheder17. januar 2017

SE BILLEDERNE: Anne Gadegaard arbejder på formerne

Anne Gadegaard er kommet til en afgørende erkendelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_1.jpg
 Foto: All Over Press)

Bloggeren og den tidligere deltager i Melodi Grand Prix, Anne Gadegaard er nået frem til en afgørende erkendelse.

Det skriver hun om på sin blog.

- Jeg har accepteret at uanset hvad, så vil jeg altid have former, derfor har jeg lært at elske dem og udnytte dem i stedet for at gemme dem væk, skriver Anne Gadegaard.
Blogindlægget er garneret med flere billeder, hvor hun flasher sin piercede mave iført en sort top og sorte leggings. Og det er jo godt at høre for alle de kvinder, der ikke kan og vil ligne en anoreksiramt kvinde på catwalken, at Anne Gadegaard som rollemodel og forbillede for unge piger dropper tanken om at blive tynd som et sugerør.
- Jeg har helt andre mål, end jeg havde en gang. Jeg stræber ikke længere efter at få en sixpack. Jeg stræber efter at få en sundere og bedre version af mig!, skriver hun. Selv om hun har lært at acceptere sine former, vil hun stadig gerne have en lille smule styr på kroppen, og det bliver fremover gjort ved at tænke noget på kosten og endnu mere på motion.
Hun vil træne stort set hver dag, men også have lov til at spise det usunde i begrænsede mængder. Læs hele blogindlægget og se billederne her. Se galleri med Anne Gadegaard herunder:

Søde Anne Gadegaard

Sponsoreret indhold