Nyheder13. maj 2016

Anne Gadegaard: Jeg røg i alkoholfælden

Sangeren Anne Gadegaard er i gang med en kur, men sol, sommerfornemmelser og rosévin og alkohol er altså farligt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-33070.jpg
 Foto: All Over

Der er sommervejr over det danske land - lidt endnu - men det er ikke lige heldigt, når man gerne vil leve sundt - og de herlige rosédråber eller dejlige drinks lokker i det gode vejr.

At hygge med et godt glas køligt vin i solen er noget, der tiltaler en hel del - og det gælder også 24-årige Anne Gadegaard.

Sangeren er i gang med hård træning og at passe på, hvor mange kalorier hun spiser for at tabe sig lidt, men det har været svært at holde diæten i varmen.

- Jeg var meget dedikeret den første uge og blev nødt til at veje min mad, så jeg ved hvor mange kalorier jeg indtog. Nu behøver jeg ikke det mere, da jeg har fået godt styr på det og føler hele tiden jeg godt lide ved hvor mange kalorier jeg indtager, skriver hun på sin blog.

- Men op til weekenden i sidste uge synes jeg det blev svært! Og jeg røg i alkoholfælden…. Hvilket jeg jo udemærket godt vidste ville være min største udfordring. Solen begyndte at kigge frem, varmen begyndte at stige i DK og folk smider tøjet og finder alkoholen frem. Satans!!! Dog blev det primært til skinny bitches (vodka&danskvand) selvom rosevinen lokkede gevaldigt meget.

Det er vel de færreste, der ser frem til køligere vejr i weekenden, men for Anne Gadegaard lokker det dårligere vejr, for på den måde er det meget nemmere at gemme vin og alkohol væk - og fokusere på den sunde livsstil.

Sponsoreret indhold