Nyheder7. august 2015

Anne Gadegaard indlagt: Kunne ikke trække vejret

Den danske sangerinde fik sig en grum forskrækkelse, da hun pludselig fik svært ved at trække vejret og måtte på hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_gadegaard_-_thomas_laursen_-_web1.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Anne Gadegaard, der deltog i dette års danske melodi grandprix, blev for nogle dage siden indlagt på observationsstue efter et opkald til vagtlægen om, at det gjorde ondt i halsen. På sin blog fortæller hun hudløst ærligt om den skræmmende oplevelse.

Det begyndte som lidt ondt i halsen, når hun spiste eller drak, men så udviklende det sig i den forkerte retning.

- Det var først da jeg senere på dagen skulle drikke noget vand at det samme skete igen. Bare værre! Jeg udbrød bare højt “Jeg har svært ved at trække vejret”.. Så jeg kom frem til at min hals lukkede sig nærmest sammen når jeg drak eller spiste noget, skriver Anne Gadegaard på sin blog.

Gadegaard valgte at ringe til vagtlægen, som bad hende om at tage på sygehuset.

[node:aller-related-content]

Til at starte med mistænkte lægerne, at der var tale om allergi, men det vise sig at være noget helt andet.

- Men det viste sig at det ikke var allergi, fordi jeg slet ikke reagere på det der kom i min krop. Lægen sagde at hvis det ikke var allergi så var det en infektion i halsen, skriver hun.

Hun er heldigvis udskrevet og fået medicin med sig, men Anne Gadegaard er stadig mærket af oplevelsen.

- Det var utrolig ubehageligt, og jeg håber ikke det kommer igen. Jeg må indrømme jeg har været lidt nervøs for at ligge mig til at sove, da jeg er bange for det pludselig kan komme midt om natten, fortæller Gadegaard på sin blog.

Du kan se billeder fra Annes tur på hospitalet her.

Sponsoreret indhold