Anja Nissen: Har fået lejlighed i København

Anja Nissen repræsenterede Danmark ved dette års Eurovision Song Contest i Ukraine.

Anja Nissen repræsenterede Danmark ved dette års Eurovision Song Contest i Ukraine.

(Foto: Thomas Laursen)

Den 21-årige sangerinde Anja Nissen slår rødder i København. 

Hun har netop fået lejlighed i hovedstaden, købt møbler og fået indrettet sit eget lille hjem, så foreløbig bliver hun boende her i landet.

– Jeg tager ét år ad gangen. Jeg ved ikke, hvor karrieren bringer mig hen, men foreløbig skal jeg bruge tiden til at skrive nye sange og måske tage lidt ud og optræde. Og så skal jeg lære at tale bedre dansk. Det kan jeg bedst gøre ved bare at kaste mig ud i det og bruge sproget, men dansk er faktisk ret svært, siger hun til SE og HØR. 

Selv om Anja Nissen ikke fik den bedste placering i Grand Prix’et tidligere på måneden, har hun ikke mistet modet.

– Jeg har haft en fantastisk oplevelse, selv om to uger var længe at være i Kiev. Det er da ærgerligt, at jeg ikke fik en bedre placering, og lige efter var jeg da dybt skuffet, men det er jeg ikke mere. Jeg ved, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Jeg kunne ikke gøre det bedre, lyder det fra den flotte finalist.

– Jeg har også mærket, at mange har troet på mig, så egentlig er jeg både stolt og glad efter min optræden, siger Anja, som efter et Eurovision er rejst til London, hvor hun skal slappe af og hygge sig med en veninde, der bor i byen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close