Reality11. september 2017

Fie Laursen: Anders Matthesen er ikke kendt længere

Fie Laursen har ikke meget til overs for Anders Matthesens jokes ved Guldtuben i weekenden. Nu fortæller hun i en ny video, at komikeren slet ikke er kendt længere
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/picture94_3.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Fie Laursen har siden lørdagens Guldtuben været i vælten, fordi hun bestemt ikke var vild med den roast, som Anders Matthesen lavede på scenen.

Her lavede han grin med de nominerede til årets YouTuber, og det synes Fie var langt over grænsen.

Nu kommer hun med yderligere kommentarer til komikeren, som hun slet ikke mener er kendt længere, der gør hun i en video på YouTube.

Her fortæller hun om karakteren Jannik, der var ham, der roastede de nominerede.

- Det er så komikeren Anders Matthesen. Jeg ved ikke, om I har hørt om ham, han var meget kendt for fem år siden eller sådan noget, fortæller Fie i en ny video på YouTube.

Hun fortæller i sin video også, at hun synes, at det er forkert, at Anders Matthesen sagde til den populære YouTuber Astrid Olsen, at hun bare skulle holde sin kæft.

- Så siger han det med, at Astrid bare skal holde sin kæft. Astrid har mere succes end Anders Matthesen, man kan bare kigge på hendes videoer, siger Fie. Men det var ikke kun Astrid Olsen, der fik med grovfilen af Anders Matthesen. Fie Laursen stod nemlig også selv for skud. Blandt andet gjorde Anders Matthesen grin med nogle af de ting, som Fie tror på. - Jeg blev faktisk ked af det. Jeg stod og følte mig ydmyget, fortæller Fie.

Artiklen fortsætter efter Fie Laursens video

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Fie smed sin pris væk

SE og HØR mødte Fie Laursen lige efter Guldtuben var slut i lørdags.

Her fortalte hun, at hun havde smidt sin award, som hun havde vundet for årets sang væk.

- Jeg er sikker på, at jeg får en ny af dem, hvis jeg spørger pænt, fortalte Fie og kom med en forklaring på, hvordan hendes award sådan kunne forsvinde. - Det er bare fordi, jeg har danset så meget. For så kom lækre TopGunn og sådan noget. Og så dansede jeg. Og nu er der en, der har taget den, fortalte Fie. Heldigvis for Fie, så har hun fået sin pris igen. Det viste sig nemlig, at en af hendes veninder havde holdt fast på den, mens Fie festede.

Du kan se ALLE billederne fra den røde løber ved årets Guldtuben i galleriet herunder

Guldtuben 2017 - Rød løber

Sponsoreret indhold