Anders Matthesen får flot pris

Anders Matthesen vandt Blixenprisen for Årets Lydbog.

Anders Matthesen vandt Blixenprisen for Årets Lydbog.

Foto: Peter Kirkeskov Rasmussen

Det går godt for Anders Matthesen, og nu kan han også glæde sig over hæder for sin lydborg ”Ternet Ninja”.

Komikeren har nemlig fået Blixenprisen for årets lydbog for udgivelsen.

- Juryen er virkelig begejstret for årets vinder. Denne indlæser kan noget med sit eget stof. Det er en forfriskende ny stemme i lydbogs-indtalings-sammenhæng. Men samtidig er det en velkendt røst– som fortæller om figurer vi kender og holder af. Selvom han mediemæssigt er på udebane så føler juryen sig helt trygge i indlæserens univers, lyder begrundelse fra juryen i en pressemeddelese.

- Han har en lidt anderledes, spillende måde at gå til mediet på. Men det er bare fedt, for det udvider horisonten for, hvad en lydbog skal og kan. En lydbogpris skal ikke kun gives til ”årets bedste bog". Der sker noget med teksten, når den bliver læst op; den kan blive til en anden. Og Anden gør teksten til noget mere end det, der var på papiret. En enig jury har valgt Anders Matthesen og som vinder af årets Blixen prisen som årets lydbogsindlæser 2017 af bogen Ternet Ninja. En sikker førsteplads.

Prisuddelingen foregik i den Sorte Diamant i København, og udover Anders Matthesen fik bl.a. Ib Michael, Jens Christian Grøndahl, Pia Juul, og Mathilde Kimer og priser til showet, der blev styret af Louise Wolff.

(Foto: Peter Kirkeskov Rasmussen)

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close