Nyheder9. januar 2013

Anders Matthesen: Taler som Blachman

Anden i ufrivillig parodi på den storsludrende X Factor-dommer
Anders "Anden" Matthesen vil gerne være bedre mod andre i det nye år - og det forklarer han på Blachman'sk
Anders "Anden" Matthesen vil gerne være bedre mod andre i det nye år - og det forklarer han på Blachman'sk
 Foto: All Over
Der er fart over feltet, når Anders "Anden" Matthesen står på scenen.

Men ikke mere fart, end at den sjove komiker også har tid til at sætte sig ned og tænke nogle tanker om, hvordan han vil opføre sig her i det nye år.

Og da andrikken aldrig har haft svært ved at skræppe, bliver tankerne til ord og flere ord og endnu flere ord.

- Nogle af de temaer, som jeg tror, jeg kommer til at arbejde med, kommer til at handle om sådan noget med at prøve at få lidt fokus på, hvad andre har brug for. Det kommer nok lidt som en skyldfølelse efter et år, hvor jeg har kørt det der ego-ræs med at lave show, lyder "Anden"s overvældende ordstrøm, der kan få selv Thomas Blachman til at ryste i bukserne, til Go' Morgen P3.

Anders Matthesen: Scorer kassen

Og der er skam mere, hvor de kom fra.

- Når man meget målrettet har lavet et show, og det er blevet afviklet, det er blevet solgt og bum, så er vi færdige, så får jeg det tit sådan, at nu har jeg taget, og hvad kan jeg så give?, lyder salven fra Matthesen.

For "Anden" handler det nye år både om at se mere til sine venner og familie, men også at bruge mere tid på "det fælles anliggende".

Og så bliver det for alvor Blachman'sk igen.

- Os som race, hvor skal vi hen? Tænke nogle tanker, gøre nogle ting, gå ud aktivt og investere ens overskud i, at vi kan tage et nyt trin på evolutionens åndelige stige, siger komikeren i radioprogrammet.

Anders Matthesen: Bubber er en spade

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/32eca45742524979a3fbead1f44ed4be.jpg


Sludrechatollet Thomas Blachman har tidligere revset komikeren Andreas Bo for at parodiere ham - hvad mon han siger til "Andens" ufrivillige af slagsen? (Foto: All Over)Sponsoreret indhold