Foto: Anders snupper parkeringsvagter i kæmpe brøler

Foto: Thomas Laursen)

Radio- og TV-vært Anders Lund Madsen havde onsdag en ret så irriterende – men også pudsig – oplevelse, da han parkerede sin bil ved DR Byen i Københavns Ørestad.

Anders Lund Madsen fik en parkeringsbøde for ikke at have en gyldig billet, men det var nu ikke det, som den populære radiovært studsede mest over.

I stedet var det dét faktum, at de to parkeringsvagter selv ”glemte” at overholde reglerne, da de udstedte bøden til Anders Lund Madsen. De havde nemlig selv parkeret på en handicapplads.

Anders Lund Madsen tog billedet af de to parkeringsvagter på handicappladsen og lagde efterfølgende billedet på sin Instagram-profil. Her skrev han:

- Gutterne fra Qpark parkerer på handicapplads, så de ikke skal gå så satans langt for at give mig en bøde. For at holde uden gyldig parkeringshjemmel i de 10 minutter, det tog mig at finde net inde i DR, så jeg kunne forlænge min p-afgift. Javelja.

Hos Q-Park, der administrerer cirka 55.000 parkeringspladser i Danmark, er direktøren ikke tilfreds med sine to ansatte, der nu har fået en påtale for ikke selv at overholde parkeringsreglerne.

- Der er ikke noget, der hedder dobbeltmoral, og vi skal selvfølgelig følge de samme regler som alle andre - det er jo ikke i orden, og det er slet ikke til diskussion, siger Alex Pedersen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Hvis man ikke har et handicapskilt og er handicappet, og det mener jeg ikke, vi har nogen ansatte, der er, så må man altså ikke holde på sådan en plads. Den regel er meget enkel og firkantet. Jeg er ked af at høre, at vi har to vagter, som tydeligvis ikke har forstået det.

Se billedet, som Anders Lund Madsen lagde på Instagram, herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close