Nyheder8. maj 2014

Drabssigtet var hovedperson i Anders Lund-program

28-årig drabssigtet medvirkede i ’Sindssygehospitalet’
Af af
Anders Lund Madsen har haft stor seer-succes med Sindssygehospitalet
Anders Lund Madsen har haft stor seer-succes med Sindssygehospitalet
 Foto: Bjarne Bergius Hermansen




Den 28-årige mand, der i går gik amok og knivdræbte en læge på en institution, var en af hovedpersonerne i Anders Lund Madsens program 'Sindssygehospitalet', der har kørt på DR1 for nyligt.

Det erfarer Ekstra Bladet.

Den 28-årige mand befandt sig på institutionen Saxenhøj i Sakskøbing på Lolland, da han gik amok med en kniv og dræbte en 69-årig lægekonsulent, mens han sårede to andre alvorligt. Manden blev kort tid efter anholdt af politiet.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen gør grin med Zangenberg
I programmet 'Sindssygehospitalet' med Anders Lund Madsen var den 28-årige først anbragt på den lukkede afdeling på Hvidovre Hospital, men senere besøgte Anders Lund Madsen også manden, der er skizofren, i et gammelt sort hus. Her fortalte Anders Lund Madsen, at han var bekymret for den nu drabssigtede mand:

- Jeg er bange for, at det ikke bliver ved med at gå godt for dig. At du på et tidspunkt roder dig ud et eller andet. Det er jeg bange for, siger Anders Lund Madsen blandt andet i programmet.

I fire afsnit fulgte Anders Lund Madsen de indlagte på Psykiatrisk Center Hvidovre og talte med dem om dét at leve med en psykisk lidelse. Og programmet har været en kæmpe succes, skrev DR tidligere i dag. De fire udsendelser blev i gennemsnit set af imponerende 579.000 seere.

Sponsoreret indhold