Anders Lund Madsen: Prinsen ruskede i dyret

Anders Lund Madsen er glad for, at Prins Henrik er dyreven

Anders Lund Madsen er glad for, at Prins Henrik er dyreven

Foto: All Over og Mikael RieckPrins Henrik fyldte 80 år for et par uger siden. I den forbindelse har Euroman inviteret en række kendte danskere til at skrive om prinsen. Blandt dem er tv-værten Anders Lund Madsen, der hylder prinsgemalens format og betegner ham som "kongen, vi ikke måtte få." Det er især prinsens forkærlighed for dyr, der imponerer Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik - ny kærlighed

- Sidste år åbnede Den Blå Planet ved Kastrup Havn, og Deres kone var naturligvis indbudt til at klippe snoren, hvilket hun gjorde aldeles glimrende. Men min kæreste arbejder inden i akvariets maskot, Hammerhajen Hik, og De gjorde den dag magisk ved at stikke det meste af armen ind i hammerhajens mund og ruske dyret op og ned, mens majestæten gav hånd til direktøren. Ikke for at tage scenen - men for at understrege pointen. Så enkelt og elegant som et haiku, bare med armen, skriver Anders Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Se Prins Henrik ping-ponge

DR2-værten nævner, at man i forbindelse med et tv-program forsøgte at efterprøve prinsens stik-arm-i-dyrekostume-tendens. Og prinsen skuffede ikke. Ved samtlige lejligheder ragede Hans Kongelige Højhed på et dyrekostume.

Du kan se indslaget fra "Dårligt Nyt" i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik afslører sig selv

Udover Anders Lund Madsen fortæller blandt andre tv-vært og forfatter Stéphanie Surrugue, filminstruktør Bille August og kok Rasmus Kofoed om deres forhold til prinsen i det nye nummer af Euroman.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close