Nyheder25. juni 2014

Anders Lund Madsen: Prinsen ruskede i dyret

Tv-værten Anders Lund Madsen fortæller om sine oplevelser med ”kongen, vi ikke måtte få”
Af af
Anders Lund Madsen er glad for, at Prins Henrik er dyreven
Anders Lund Madsen er glad for, at Prins Henrik er dyreven
 Foto: All Over og Mikael RieckPrins Henrik fyldte 80 år for et par uger siden. I den forbindelse har Euroman inviteret en række kendte danskere til at skrive om prinsen. Blandt dem er tv-værten Anders Lund Madsen, der hylder prinsgemalens format og betegner ham som "kongen, vi ikke måtte få." Det er især prinsens forkærlighed for dyr, der imponerer Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik - ny kærlighed

- Sidste år åbnede Den Blå Planet ved Kastrup Havn, og Deres kone var naturligvis indbudt til at klippe snoren, hvilket hun gjorde aldeles glimrende. Men min kæreste arbejder inden i akvariets maskot, Hammerhajen Hik, og De gjorde den dag magisk ved at stikke det meste af armen ind i hammerhajens mund og ruske dyret op og ned, mens majestæten gav hånd til direktøren. Ikke for at tage scenen - men for at understrege pointen. Så enkelt og elegant som et haiku, bare med armen, skriver Anders Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Se Prins Henrik ping-ponge

DR2-værten nævner, at man i forbindelse med et tv-program forsøgte at efterprøve prinsens stik-arm-i-dyrekostume-tendens. Og prinsen skuffede ikke. Ved samtlige lejligheder ragede Hans Kongelige Højhed på et dyrekostume.

Du kan se indslaget fra "Dårligt Nyt" i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik afslører sig selv

Udover Anders Lund Madsen fortæller blandt andre tv-vært og forfatter Stéphanie Surrugue, filminstruktør Bille August og kok Rasmus Kofoed om deres forhold til prinsen i det nye nummer af Euroman.

Sponsoreret indhold