Anders Lund Madsen: Sex med B.S. er en ære

Anders Lund Madsen fortsætter sit klummeskriveri i kampen mod Bubber

Anders Lund Madsen fortsætter sit klummeskriveri i kampen mod Bubber

Foto: DR

Det startede med et telefonopkald i programmet "Verden ifølge Bubber", som gjorde TV-værten Anders Lund Madsen rigtig mopset.

Han erklærede "død over Bubber" i sin klumme i Jyllands-Posten, der omvendt var rystet over angrebet fra Lund Madsen.

Læs også: Bubber: Det viste de ikke på TV

- Han har gjort grin med mig igennem årene. Han har bl.a. lavet et radioklip, hvor det lyder, som om jeg og B.S. Christiansen har samleje, fortalte en chokeret Niels Christian Meyer, alias Bubber, i Ekstra Bladet.

- For det første er det hverken nogen skam at være bøsse eller at have samleje med B.S. Christiansen. Det første er en fest, og det sidste er en ære, skriver Lund Madsen nu som et forsøg på et komisk modsvar i sin nyeste klumme i Jyllands-Posten.

Han benytter endnu engang lejligheden til at understrege sin foragt for "figuren" Bubber.

Læs også: Lund Madsen: Seerflugt fra talkshow

- Bubber-figuren hænger mig ud af min hals med hans evindeligt postulerede interesse i verden omkring sig, der udelukkende eksisterer som alibi for endnu en prædiken om den gnidningsløse og alligevel smerteligt frygtsomme eksistens, skriver DR-værten, der slutter svadaen af således:

- Pak dine krokodilletårer ned til de andre Bubber-rekvisitter, for jeg tror ikke på dem. Og til dig, Niels Christian Meyer: Jeg tror på dig. Og jeg lover hermed, at jeg aldrig vil udstille dit privatliv i medierne mod din vilje.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close