Rystet over komikers angreb

Anders Lund Madsen har tidligere gjort tykt grin med Bubber i sit radioprogram \

Anders Lund Madsen har tidligere gjort tykt grin med Bubber i sit radioprogram "De sorte spejdere", uden Bubber brokkede sig. Samme holdning deler Lund Madsen, når han skal medvirke i andres programmer

Foto: Thomas Laursen

Modsat sin fysiske statur besidder Anders Lund Madsen tilsyneladende et ego, der ligger i den helt anden og højere ende og af skalaen.

I hvert fald er komikeren blevet fornærmet over, at Bubber har ringet til ham som en del af programmet "Verden ifølge Bubber". Her var den folkekære TV-vært i lære på SE og HØR, og spurgte i den forbindelse til Anders Lund Madsen forhold til kæresten Karin Prehst Utoft.

Se også: Det viste de ikke på TV

Bubber skal dø

Det opkald, der i øvrigt blev foretaget uden seerne kunne høre, hvad Anders Lund Madsen sagde, har fået komikeren til at se rødt.

Under den ekstremt hadefulde overskrift "Død over Bubber", skriver Anders Lund Madsen blandt andet i sin klumme i Jyllands- Posten:

- Fucking Bubber. Som jo ligesom alle andre normale ikke findes. Som ikke ejer skam i livet, lyder tilsviningen.

Læs også: Job på SE og HØR

Ubehageligt

Bubber, som rigtigt hedder Niels Christian Meyer, er rystet over Lund Madsens voldsomme overgreb.

- Han går utrolig tæt på. Det er meget ubehagelige ting, han skriver. Jeg ville aldrig selv skrive noget lignende om andre mennesker, siger Bubber til B.T.

Læs også: Troede jeg skulle dø

Du er gammel, Bubber

Den slags rører slet ikke Anders Lund Madsen, der ufortrødent kører hårdt på i sin klumme.

- Jeg ved ikke, hvorfor dette menneske engang begyndte at kalde sig selv for Bubber, men jeg hed også Brumle engang, så jeg ved, at den slags sker, og jeg tror helt alvorligt, at det er på tide at give denne kunstige Bubber fred. Du er 45 år nu, Niels Christian, og de første streger omkring mundvigene er begyndt at forme sig, lyder de spydige ord fra den fornærmede komiker.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close