Nyheder2. januar 2017

Se billedet: Anders Lindegaard har fundet ny model-kærlighed

Efter bruddet fra sin hustru Missé Beqiri ser det ud til, at den tidligere Manchester United-spiller Anders Lindegaard har fundet kærligheden – i hvert fald kysser han gerne en lækker, dansk model. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ao-695020.jpg
 Foto: All Over

I sensommeren kom det frem, at den tidligere Manchester United-spiller Anders Lindegaard skulle skilles fra sin kone gennem to år, Missé Beqiri.

Men nu ser det ud til, at målvogteren har fundet kærligheden igen.

I hvert fald har en smuk, dansk model delt et billede på sin Instagram-profil, der mere end antyder, at hun er ret så glad for den danske fodboldspiller.

Det skriver BT.

På billedet kan man således se, hvordan Anders Lindegaard placerer et kærligt kys på den danske model Sofie Bording.

Parret tilbragte ifølge BT nytåret i England, og her blev tiden altså blandt andet brugt på at tage søde selfies. Anders Lindegaard har selv kommenteret billedet med ét simpelt ord: ”Kærlighed”.

Sofie Bording arbejder for det danske modelbureau Unique Models, der også har skønheder som Josephine Skriver, Ulrikke Toft Simonsen og Alissa Wenzel på kontrakt.

Anders Lindegaard og hans svensk-albanske model-hustru Missé Beqiri afslørede den 24. august, at de skulle skilles. I en fælles pressemeddelelse skrev skilsmisseparret, at deres primære fokus var, at sønnen skulle lide mindst mulig overlast ved skilsmissen – men ellers ønskede de ikke at gå i detaljer om bruddet.

I midten af oktober stod Missé Beqiri dog frem og fortalte, at bruddet tog hårdt på hende. Det skete i reality-serien ”Real Housewives of Cheshire”.

- Jeg er knust, jeg føler, vi vokser fra hinanden, vi er helt forskellige steder i forhold til, da vi mødte hinanden. Jeg er træt at forsøge at reparere noget, der ikke fungerer. Jeg har lyst til at græde hele tiden, og det orker jeg ikke mere, sagde Missé Beqiri dengang.

Missé Beqiri boede i Milano, da hun under en rejse til København mødte og forelskede sig i Anders Lindegaard. De blev gift ved et romantisk bryllup på stranden på Mauritius i 2014 og har sammen sønnen Julian.

Du kan se billeder af Anders Lindegaard og hans ekskone Missé Beqiri herunder:

Misse Beqiri og Anders Lindegaard 11102016

null

Sponsoreret indhold