Nyheder11. oktober 2016

Anders Lindegaards ekskone: - Jeg græder hele tiden

Den danske tidligere Manchester United-spiller Anders Lindegaards ekskone taler for første gang om skilsmissen fra den danske målmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/misse-anders.jpg
 Foto: All Over Press)
Den danske målmand, Anders Lindegaard, og hans svensk-albanske model-hustru, Missé Beqiri, afslørede den 24. august, at de skal skilles. Siden har der været tavshed fra Missé og Lindegaard, der vogter målet i Preston efter en årrække som Manchester United-spiller.
Men mandag aften talte Missé Beqiri for første gang ud om skilsmissen i reality-serien 'Real Housewives of Cheshire'.
I en samtale under fire øjne med Dawn Ward 'Real Housewives of Cheshire' brød Missé ud i gråd og fortalte om den svære tid op til bruddet med danskeren, efter at de havde været sammen i fem år. Optagelserne til programmet blev lavet, mens parret endnu ikke var gået fra hinanden. - Jeg er knust, jeg føler, vi vokser fra hinanden, vi er helt forskellige steder i forhold til, da vi mødte hinanden. Jeg er træt at forsøge at reparere noget, der ikke fungerer. Jeg har lyst til at græde hele tiden, og det orker jeg ikke mere, siger Missé.
Hun bebrejder sig selv for det kuldsejlede ægteskab. - Det er så hårdt, og jeg føler, at det er min skyld, og at jeg fejler. Hvorfor kan jeg ikke få det til at fungere? Han er jo gentlig en sød fyr, men vi er vokset fra hinanden. Det er hårdt, men det er bedre at erkende det end at leve på en løgn, siger Missé. Hun boede i Milano, da hun under en rejse til København mødte og forelskede sig i Anders Lindegaard. I 2014 blev de gift ved et romantisk bryllup på stranden på Mauritius og har sønnen, Julian, der er tre et halvt år gammel, sammen.
Da de annoncerede, at de skulle skilles, skrev de i en fælles pressemeddelelse, at deres primære fokus var, at sønnen skulle lide mindst mulig overlast ved skilsmissen. Missé Beqiri fylder 30 næste gang, og hun er ivrig efter at få mere modelarbejde, så hun kan forsørge Julian. - Hvis bare jeg ved, at jeg kan give ham en tryg opvækst, er der løftet en stor byrde fra mine skuldre, siger Missé Beqiri. Anders Lindegaard har ikke kommenteret skilsmissen ud over den fælles pressemeddelelse i august. Se galleri med Missé Beqiri og Anders Lindegaard:

Misse Beqiri og Anders Lindegaard 11102016

null

Sponsoreret indhold