Nyheder28. maj 2018

Martin Brygmann skal spille Arne Nougatgren i "Terkel - The Motherfårking Musical"

Den erfarne skuespiller og hitmager skal spille den specielle musiklærer, der fortæller historien i "Terkel - The Motherfårking Musical"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/martin_brygmann_som_arne_nougatgren_foto_taget_af_jan_winther.jpg
 Foto: Jan Winther

I foråret kom det frem, at Anders Matthesens hitfilm "Terkel i Knibe" bliver til en musical, der får premiere til februar næste år.

Og nu er en af de bærende roller faldet på plads.

I en video er det netop blevet offentliggjort, at Martin Brygmann, 55, skal spille musiklæreren Arne Nougatgren, der er fortælleren i "Terkel i Knibe".

Artiklen fortsætter under videoen.

Den rutinerede skuespiller og hitmager er trukket i de store briller, strikket pullover og brune fløjlsbukser, og mon ikke vi får en version af "Arne.. han er for cool!" i musicalen?

I videoen ser vi Martin Brygmann være til casting til rollen som Arne Nougatgren, og her ser vi også rapperen Clemens.

Det bliver Nikolaj Cederholm, der instruerer den nye musical, der har fået navnet "Terkel - The Motherfårking Musical", mens Clemens står for musikken.

Anders Matthesen, der er idémand bag historien, kommer dog ikke selv til at have noget at gøre med musicalen.

- Jeg har ikke selv noget med "Terkel - The Motherfårking Musical" at gøre, men giver nu med glæde faklen videre til holdet bag forestillingen. Jeg er sikker på, at Terkel og co. er i gode hænder, og jeg ser frem til at se det færdige resultat, fortalte Anders i en pressemeddelelse tidligere på året.

Rapperen Clemens, der skal stå for musikken, glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Det er fantastisk, at Anders Matthesen har givet os mulighed for at lave en musicaludgave af hans historie. Den er helt fortjent blevet en moderne dansk filmklassiker og har så enormt meget at byde på. Universet og arketyperne afspejler stadig dagens Danmark, og det bliver det helt store grineflip at skulle give de kulørte karakterer nye sange og løfte jokes og punchlines ind i 2019, fortalte han i pressemeddelelsen.

"Terkel - The Motherfårking Musical" får premiere i Tivoli den 14. februar 2019. Derefter tager den på turné i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Odense og Vejle.

Sponsoreret indhold