Nyheder10. august 2011

Amalie anmelder Malou Stellas sang

Se, hvad den unge mors reality-kollega mener om hendes debut som popstjerne
Amalie mener ikke, at Malou Stellas sang Decibel har hit-potentiale. Se, hvorfor
Amalie mener ikke, at Malou Stellas sang Decibel har hit-potentiale. Se, hvorfor
 Foto: All Over

Går man præcis et år tilbage i tiden, var Amalie Szigethy præcis i den samme situation, som Malou Stella står i netop nu.

Hun havde lige udgivet sit første nummer Du og jeg og blev sablet ned i pressen, på youtube og op i sit åbne ansigt.

Læs også: Paradise-Amalie slår alle rekorder

Alligevel har Amalie indvilliget i, at fortælle råt for usødet, hvad hun mener om Malou Stellas sang. Det gjorde hun tirsdag eftermiddag, da hun gæstede radioprogrammet Pressen på P3.

- Jeg synes, at det er rigtig modigt, at hun har kastet sig ud i at lave sådan en single, lægger Amalie ud, da hun bliver bedt om at anmelde Decibel, men da hun først har talt sig varm, lægger hun ikke længere skjul på, hvad hun i virkeligheden mener om sangen.

- Jeg tror ikke, det kan blive et hit. Det tror jeg ikke det kan. Det er rigtig ærgerligt, at man ikke kan høre hendes stemme mere, og rigtig ærgerligt, at hun ikke synger noget andet. Jeg synes bare generelt, at det er rigtig svært at høre hendes sangstemme her på denne sang, lyder det fra Amalie.

Læs også: Malou Stella forsvarer sin sang

Hun har som sagt selv været nøjagtig det samme igennem som Malou Stella oplever netop nu, og det blev der også tid til at snakke om.

- Jeg tror, man skal være rigtig stærk og have en rigtig stærk personlighed for at kunne komme igennem det. Og jeg blev som sagt svinet til. Jeg blev svinet til af pressen, på nettet og over det hele. Det var rigtig, rigtig hårdt kan jeg huske. Men jeg kan også huske, at jeg hele tiden vidste, at jeg kan synge, og det er vigtigt at sige til sig selv.

- Hvis Malou Stella ved, at hun kan synge, jamen så skal hun bare sige det til sig selv, lyder rådet fra en reality-sanger til en anden.

Se Amalie anmelde Malou Stella her:


Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold