Paradise-Amalie: Slår alle rekorder

Amalie er utilfreds med sin præstation i Tivoli og skyder skylden på den dårlige mikrofon

Amalie er utilfreds med sin præstation i Tivoli og skyder skylden på den dårlige mikrofon

Foto: All Over

118.000 visninger - så mange har været inde og se Paradise-Amalie synge sit sommerhit "Du og Jeg" live i "Go' Morgen Danmark".

Dermed ligger hun i dag nummer 4. på "You Tubes" hitliste over de mest sete videoer inden for det sidste døgn og har flere visninger end rapperen Eminem og rockbandet Metallica.

Læs også:
Paradise-Amalie: Vil være Medina

- Det er helt vildt! Jeg kan ikke rigtig forholde mig til det. Tænk at så mange på verdensplan har set min video. Jeg ved da godt, at det nok mest er danskere, men alligevel. Jeg er rigtig stolt af mig selv, fortæller en tømmermændsramt Amalie, da SE og HØR fanger hende på mobilen.

Dårlig mikrofon
Hun er dog også meget utilfreds med sin præstation i Tivoli og er ked af, at folk er kommet med negative kommentarer om hendes performance.

- Der er ikke nogen tvivl om, at jeg er ked af det, jeg præsterede. Jeg ved, at jeg kan gøre det meget bedre. Det var et dårligt set-up derinde og fucking midt i Tivoli ved højlys dag, en lille højttaler og en mikrofon, der var helt ude at skide, raser hun.

Læs også: Paradise-Amalie: Aldrig mere i sexklub

- Jeg ved godt, jeg sagtens kan påstå, det var musikkens skyld, men jeg ved at jeg kan synge. Det har jeg gjort hele livet. Jeg er ked af, at det ikke blev leveret bedre. Og jeg bliver ked af folks kritik. Jeg bliver ikke sur på dem, men jeg bliver sur på mig selv, tilføjer hun.

Lyder værre på TV
- Jeg blev meget sur, da jeg så min optræden på TV bagefter. Det gjorde mig ked af det. Det lød meget værre på TV end det gjorde inde i Tivoli, siger Amalie.

5. pladsen over de mest sete videoer indtages af ingen ringere end Sandra Bullock, der giver en akustisk fortolkning af "Smoke On The Water" på guitar under en koncert i Nashville. Vores egen Amalie er dermed mere set end den Oscar-vindene skuespillerinde.

Se Amalie synge "Du og Jeg" i "Go' Morgen Danmark" her:


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close