Nyheder 10. august 2011

Malou Stella forsvarer sin sang

Den unge mor har været i Go’ Morgen Danmark for at opklare, hvad hun mumler i sin første sang
Malou Stella blev inviteret i Go' Morgen Danmark for at forklare sig, efter værterne havde gjort tykt grin med hendes talent som sanger
Malou Stella blev inviteret i Go' Morgen Danmark for at forklare sig, efter værterne havde gjort tykt grin med hendes talent som sanger
Foto: All Over

Siden Malou Stellas første nummer Decibel blev offentliggjort har en del af den stormende kritik gået på, hvad det egentlig er, hun synger i teksten.

Tirsdag tog værterne Mikkel Beha Eriksen og Kathrine Hertz Mortensen spørgsmålet op i Go' Morgen Danmark. Det gjorde de med en ordentlig omgang sarkasme. Sarkasmen var så stor, at Malou Stellas mor, Britta, betegnede det som mobning.

Læs også: Malou Stellas mor er tosset

Værterne talte blandt andet om, om Malou Stella overhovedet sang på dansk, og om hun kunne lære sit barn at snakke, når hun sang så utydeligt.

For at rode bod på misseren, havde de to værter i dagens udseendelse inviteret Malou Stella ind så hun slev kunne forklare, hvad hun sang.

Det var en tydeligt nervøs Malou Stella, der sammen med sin manager, Fritz Wehner, indtog studiet i Tivoli for at stå til ansvar for teksten.

- Jeg synger: "Dannebrog, jeg er her nu. Ugens Brandert, værsgo. Blinkende lygter, yeahe. Intakt, fuldtid. Inhalerer nutid, hjertet det gynger, yeahe", fortalte Malou Stella mens øjnene flakkede rundt.

Læs også: Malou Stella bliver høvlet ned

Sarkasmen fra gårsdagens udsendelse var forsvundet som dug for solen, og i dagens udseendelse blev der ikke stillet spørgsmålstegn ved Malou Stellas evne som mor.

Derimod valgte de to morgen-værter at koncentrere sig om Malou Stella som kunstner, og spurgte blandt andet ind til, om hun har planer om at udgive flere sange.

- Ja, selvfølgelig. Jeg kan jo godt lide at synge og det skal også gå bedre og bedre fremover. Det er jo helt nyt for mig det her, smilede Malou Stella, mens hun så en anelse beklemt ud ved hele situationen.

Oprindeligt ville Malou Stellas mor, Britta, også være troppet op i Go' Morgen Danmark for at støtte sin datter. Men på grund af sit arbejde, kunne hun ikke nå det, skriver Starlounge.

Sponsoreret indhold