Nyheder3. september 2018

Se den her: Så vild er ringen

Det er en ordentlig krabat af en ring, som Christopher har sat på Cecilie Haugaards finger
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-19959_0.jpg
 Foto: Aller Media

Christopher og Cecilie Haugaard skal giftes, og nu viser sangeren den imponerende ring, han har givet til sin model, frem.

Og vi må bare sige, at den er imponerende.

Det er nok heller ikke småpenge, som Christopher har smidt efter den flotte ring.

På Instagram viser han den frem til hele verden, mens den sidder på Cecilies finger.

Artiklen fortsætter efter billedet

Eventyret om det nyforlovede par startede tilbage i foråret 2014, da de mødte hinanden for første gang.

- Vi mødte hinanden på SPOT Festival for to år siden. Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem. Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede du ikke rigtig på, fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

Parret købte sidste år en ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i.

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina.

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid.

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold