Alexandra: Mit liv i smertehelvede

Grevinden mener, at motion har hjulpet hende gennem sit smertehelvede

Grevinden mener, at motion har hjulpet hende gennem sit smertehelvede

Foto: All Over

Det var et alt for hektisk liv på grænsen til det stressede, der var årsagen til, at grevinde Alexandra kort efter sin skilsmisse fik en diskusprolaps. Det siger hun i alle tilfælde selv.

Da hun og prins Joachim for næsten 5 år siden gik fra hinanden, havde hun da også rigeligt at se til. Nyt hus på Svanemøllevej, ny mand, som hun skulle holde hemmelig for offentligheden, to små drenge, og så et brændende ønske om ud ad til at stå som den perfekte single-mor, der passede sine professionelle, royale forpligtelser.

Det var åbenbart for meget for hende, og resultatet var altså en dårlig ryg.

- Jeg har aldrig oplevet noget så smertefuldt. Det var uudholdeligt, men jeg har ingen mén i dag overhovedet, siger hun til magasinet Fit Living.

Læs også: Alexandra: Gør sig lækker for Martin

I bladet fortæller hun naturligvis om, hvordan en af grundene til at det gik galt med ryggen, var, at hun ikke havde tid til at motionere.

- Da jeg havde små børn, havde jeg for eksempel ikke tid til at bruge to timer på at dyrke sport. Jo, det kunne jeg måske godt, men jeg prioriterede, at jeg hellere ville være sammen med mine børn og bruge tiden på dem, fortæller Alexandra til Fit Living.

Læs også: Alexandra: Besat af motion

Vigtigst af alt for Alexandra er, at motionen ikke må blive en stressfaktor. Det skal komme af lyst - ellers skader det kroppen mere end det gavner, mener den tidligere prinsesse.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close