Nyheder5. april 2016

Adele må leve i isolation

Under sin turné har den britiske sangfugl Adele valgt at leve sit liv i isolation i forsøget på at undgå endnu en smertefuld halsoperation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adele_1.jpg
 Foto: All Over

Det er blot få uger siden, at den britiske sanger Adele startede på sin ni måneder lange verdensturné. Den 27-årige sangfugl tager dog igen chancer, når det kommer til at beskytte sin berømte stemme fra skader og overbelastning. Derfor har "Hello"-sangerinden valgt at leve i isolation, mens turnéen er i gang.

Til det britiske medie The Mirror forklarer Adele, hvordan hun har omlagt sit liv for at kunne gennemføre alle sine shows.

- Jeg har mere eller mindre levet i isolation, fordi jeg ikke vil blive syg. Jeg tager ingen chancer, når det handler om min stemme, siger Adele til The Mirror.

Adeles drastiske valg om at leve isoleret fra omverden er truffet i et forsøg på at undgå et skrækscenarie som det, hun gennemgik for fem år siden. I 2011 måtte "Rolling in the Deep"-sangerinden nemlig aflyse samtlige koncerter på grund af en skade på stemmebåndet, der senere resulterede i en halsoperation.

I kampen for at undgå nye stemmeskader har pop-, soul- og jazzsangerinden også valgt at leve sundere, hvilket dog har resulteret i nogle uforudsete og irriterende sideeffekter.

- Jeg har fået akne. Jeg ved, at vi alle får bumser, men det er altså ikke alle, som har deres ansigt oppe på en kæmpe storskærm, fortæller Adele til The Mirror.

Under sin turné lægger Adele vejen forbi Forum i København 3. maj og Jyske Bank Boxen i Herning dagen efter.

Sponsoreret indhold