Hollywood26. marts 2016

Adele undskylder over for kvæstet fan

En uheldig fan endte på hospitalet efter at have været til koncert med Adele
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adeleilondon.jpg
 Foto: AOP

En Adele-fan blev både ramt af sort uheld og en løs kæde under en koncert i Glasgow.

Ulykken skete, da en kæde i loftet rev sig løs og ramte koncertgængeren, der efterfølgende måtte hastes på hospitalet.

"Hello"-sangerinden registrerede ikke den voldsomme ulykke under koncerten, og hun gennemførte, som om intet var hændt. Efterfølgende var Adele dog hurtigt ved tasterne for at undskylde den ubehagelige oplevelse.

- Jeg er så ked af at høre, at nogen kom til skade under mit show i aften. Det bliver undersøgt for at sikre, at det ikke sker igen, tweetede Adele sent fredag aften.

En talskvinde fra Glasgows multiarena SSE Hydro, hvor Adele optrådte, fortalte efterfølgende, at man arbejdede på at klarlægge omstændighederne omkring uheldet.

- En kæde faldt ned og ramte en person, som blev bragt på hospitalet for en sikkerheds skyld. Vi er i kontakt med produktionsholdet for at fastslå, hvad der skete. Det er alt, hvad vi ved på dette tidspunkt, sagde hun ifølge Daily Record.

Koncertsalen var tætpakket med 13.000 mennesker, der var kommet for at se Adele, så det var heldigt, at kun en person blev ramt. Der er dog ikke lang tid til at opdage fejlen. Adele vender nemlig tilbage på samme scene allerede i aften.

Sponsoreret indhold