Hollywood23. marts 2016

Rørende video: Her hylder Adele ofrene i Bruxelles

Adele hyldede tirsdag aften de berørte af terrorangrebet i Bruxelles. Hun dedikerede således sangen ”Make You Feel My Love” til ofrene fra angrebet – mens tusindvis af koncertgæster oplyste koncertsalen med deres lightere og mobiltelefoner. Se den rørende video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adele_dedikerer.jpg
 (Foto: YouTube)

Hvis der er noget, der er stærkere og mere kraftfuldt end terror og frygt, så er det kærlighed!

Det beviste den britiske sangerinde Adele i sandhed, da hun tirsdag aften optrådte i en tætpakket O2 Arena i London.

Koncerten blev afholdt på dagen, hvor flere gerningsmænd skabte død og ødelæggelse i den belgiske hovedstad Bruxelles. 34 blev dræbt og over 200 såret, og de blev alle sammen hyldet tirsdag aften af den britiske sangerinde, da hun dedikerede en af sine rørende sange til ofrene for det meningsløse angreb.

- Her er “Make You Feel My Love”. Denne er er til Bruxelles. Jeg vil have, at I alle synger med, så de kan høre os, udbrød den populære sangerinde inden hun begyndte at synge.

Og de mange koncertgæster var ikke sene til at støtte Adeles hyldest til Bruxelles. Hele O2 Arena blev således forvandlet til et smukt lyshav, da koncertgæsterne tog mobiler og lightere frem for at vise et lys midt i mørke.

- Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har været så rørt under en koncert. Tusind tak, sagde Adele, da hun var færdig med at synge den smukke sang.

Du kan se den rørende video her:

Sponsoreret indhold