Nyheder2. oktober 2018

Adam Price og kæresten: Bor hver for sig

”Herrens veje”-forfatteren Adam Price har heldigvis ikke langt, når han skal ses med sin hudlæge og hjertenskær
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adam_price_og_annesofie_faurschou.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

”Herrens veje”-aktuelle forfatter og TV-kok Adam Price har efterhånden dannet par med 39-årige Annesofie Faurschou et stykke tid.

– Vi er ikke flyttet sammen endnu, men vi bor så tæt på hinanden, at det næsten er det samme, lød det fra 51-årige Price, da SE og HØR mødte ham under "Phantom of the Opera"-premieren for nylig.

Parret mødte hinanden til en lægekonsultation, og heldigvis kan den smukke hudlæge også lide musicals.

Skilt efter fem års ægteskab

I august sidste år kom det frem, at Adam Price og hans forhenværende hustru Mischa Jemer gik hver til sit efter fem års ægteskab.

I et interview med Billed-Bladet fortalte den populære TV-kok, at det arbejdspres, der hvilede over ham, gjorde ham fraværende og var en af årsagerne til, at han og Mischa gik hver til sit.

- Vi havde i perioder begge to for travlt, men jeg må klart tage sylden for at have været den, der var mest presset og fraværende, sagde Adam Price til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/0f9ea4a0664f4b85a9b7fcd45ead7c11.jpg
 Foto: Michella Meier

Adam Price og Mischa Jemer blev gift i 2012. (Foto: Michella Meier)

- Lidenskabelige mennesker har det med at omgås lidenskabelige mennesker. Hvis man så i et parforhold brænder for hver sit job, så kan man jo ende i en situation, hvor man pludselig deler for lidt tid sammen. Og dét, ved vi jo alle sammen, er gift for kroppen. Pludselig bliver man fremmede for hinanden.

- Vi er stadig de bedste venner. Og det er vigtigt, at man kan se tilbage på sine partnere og sige, at vi har nydt nogle dejlige år sammen, lød det fra Adam i interviewet med BILLED-BLADET.

Adam har datteren Josephine og sønnen Storm fra to tidligere forhold.

Sponsoreret indhold