Nyheder8. december 2018

Adam Duvå Hall er klar til morgenvagter: Ungerne har trænet mig

Den 43-årige TV-vært Adam Duvå Hall er som far til to vant til at stå tidligt op – noget, det nye ”Go’morgen Danmark”-job i den grad kræver.
Adam Duvå Hall
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mange ville gyse ved tanken om at skulle op lidt over tre om natten – men ikke den nye ”Go’morgen Danmark”-vært Adam Duvå Hall, 43, der mandag havde første dag på skærmen.

– Det tror jeg, at jeg får det fint med, siger Adam, da SE og HØR møder ham i Tivoli, hvor TV2-programmet bliver optaget.

– Mine unger har jo trænet mig lidt de seneste år i forhold til at stå tidligt op, lyder det med et smil fra TV-værten, som sammen med hustruen Christine Gjødsbøl Jensen har datteren Norma på fire og sønnen Sonny på seks.

Også på hjemmefronten er der jubel over det nye job.

– Min hustru er glad. Hun er god til at se nogle logistiske muligheder i det – at jeg så f.eks. kan hente hver dag.

– Det er jo en stor luksus for en børnefamilie, at der altid er styr på det. Men hver anden uge må jeg så lige overlade morgenhysteriet til Christine.

En kæmpe chance

Adam Duvå Hall lægger ikke skjul på, at det er et drømmejob, han har landet.

– Der er bare nogle muligheder, man bliver nødt til at sige ja til, synes jeg. Det er en kæmpe chance, siger den tidligere P3-redaktør, som indtil nu har haft en god opstart i jobbet, hvor han lagde ud med et par ugers intro inden skærmdebuten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/adam_duvaa_hall_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er et af de store, hæderkronede skibe, man går om bord på – det er kronjuvelerne i dansk TV, synes jeg. Så det har jeg meget respekt for, lyder det om ”Go’morgen Danmark”. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Folk er vildt søde, og man kommer ind på et hold, der virkelig fungerer.

– Det er noget af det, jeg har savnet – at komme ind på et hold, siger Adam og fortsætter:

– Det virker til at være et af de mest velsmurte maskinerier i branchen. På alle måder kan man mærke, at der er en stolthed og en glæde ved at lave det, og at det går godt for programmet.

– Det skal jeg selvfølgelig også passe på, at jeg ikke får spoleret, lyder det med et grin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/ida_wohlert_1.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Morgenværten har overtaget jobbet efter Morten Ankerdal og har derfor fået 41-årige Ida Wohlert som makker. – Hun er skidedygtig, synes jeg. Virkelig tjekket, bundsolid og rolig. Det er jeg meget tryg ved. Jeg tror, vi kommer til at blive et godt makkerpar. (Foto: Peter Grosen)

Flyttet ”på landet”

Jobbet er ikke det eneste nye i skærmtroldens liv.

Tidligere på året rykkede han og familien nemlig fra København og nordpå til Hellerup – en flytning, som Adam Duvå Hall kalder for grænseoverskridende.

– Jeg er jo herindefra, så for mig har det været som at flytte på landet – til at starte med.

– Men fordi det er et rækkehus, og fordi det er en meget lille have, har jeg egentlig vænnet mig til det, siger han og fortæller, at børnene er glade for flytningen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/adam_duvaa_hall_m_familie.jpg
 (Foto: Maria Rixen)

Adam Duvå Hall med sin familie – hustruen Christine Gjødsbøl Jensen og børnene Norma, fire, og Sonny, seks – til Cirkus Summarum i 2016. (Foto: Maria Rixen)

– Det er meget for deres skyld. Det er en Lille Per-vej med masser af børn, så de løber ind og ud af husene, fortæller han.

– Når man bor i byen og flytter lidt længere væk fra byens liv, har man en skræk for, at: ”Åh nej, nu går vi glip af alt muligt!”.

– Men når man i virkeligheden tænker over det – gik vi så ud spontant en tirsdag og spiste eller gik på bodega og raflede?

– Det gjorde vi jo ikke, siger værten, som nu er ved at have fundet sig til rette i forstaden.

Danseskoene på hylden

Seerne har netop kunnet opleve TV-værten i ”Vild med dans”, hvor han havde 37-årige Mie Moltke som partner.

Han røg dog ud i program 3 – og har ikke de store planer om at holde dansen ved lige.

– Jeg tror ikke, man finder mig hver torsdag aften på Pejsegaarden (danseskole, red.), siger Adam og griner.

– Selv om det sikkert er skidehyggeligt, tror jeg, at jeg venter nogle år, før vi står og laver fritidsjive sammen med alle mulige andre par.

– Men det har givet en lyst til at være lidt mere aktiv, siger Adam og fortæller, at han overvejer at begynde til boksning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vmd_uge_3_tsl_20180921_tsl_20180921_0875.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mie Moltke og Adam Duvå Hall i dette års "Vild med dans". (Foto: Thomas Laursen)

[node:advert-in-body_4]

20-års jubilæum

Adam Duvå Hall begyndte sin journalistiske karriere på DR’s talenthold i selskab med Simon Jul Jørgensen, 41, Signe Muusmann, 40, og Andrea Elisabeth Rudolph, 42.

– Vi har fandeme 20-års jubilæum nu her, siger Adam.

– Så vi skal mødes om en måned og fejre det.

Firkløveret har holdt kontakten hele vejen igennem og ses også privat.

– Det er et søskendeskab, et broderskab, hvor man altid har nogen inden for vores branche, og hvor vi har vores egen lille hule. Der vil man nok altid være loyal og have dem som makkere for evigt. Det er sgu meget rørende.

– Det er jo også sjovt at følge hinanden. Andrea fandt på noget andet (skønhedsprodukter, red.), Simon går meget på en gård, og Signe har med talenterne i DR at gøre. Hun er blevet mor for de næste, lyder det fra den nyudklækkede "Go'morgen Danmark"-vært.

Sponsoreret indhold