Nyheder6. april 2018

Kendt DR-profil stopper

DR-profilen Adam Duvå Hall har sagt op i Danmarks Radio
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-profil-adam-duvaa-hall.jpg
 Foto: All Over Press

Den kendte DR-profil Adam Duvå Hall er en færdig mand i Danmarks Radio.

Det skriver Ekstra Bladet.

Han har selv sagt op og forlader sin stilling som redaktør på P3 med ansvar for satire og udvikling.

Over for Ekstra Bladet betegner han sit farvel til DR som udramatisk.

- Jeg har ikke råbt op om det, fordi jeg ikke orkede en mistanke eller snak om, at det nok handlede om medieforliget. For det gør det ikke. Jeg skulle bare videre, og så er det tilfældigvis faldet sammen med det her, fortæller Adam Duvå Hall til Ekstra Bladet.

Regeringens udspil til et nyt medieforlig blev præsenteret torsdag og indeholdt blandt andet forslag om besparelser i DR i størrelsesordenen 20 procent. Adam Duvå Hall har haft sidste arbejdsdag i DR. - Det er foregået meget fredeligt alt sammen. Det var et godt tidspunkt nu, uddyber han opsigelsen.
https://imgix.seoghoer.dk/familie_2.jpg

Adam Duvå Hall til premiere på Cirkus Summarum med Norma, Sonny og hustruen Christina Gjødsbøl. (Foto: All Over Press)

Hvad fremtiden bringer er uvist. Lige nu holder han en lang række 'kaffe-møder' for at skyde sig ind på et fremtidigt job og ser med egne ord 'tiden an'. Afskeden med Danmarks Radio bliver ikke det eneste 'farvel' i Adam Duvå Halls liv. Han og fru Christina har sat parrets Frederiksberg-lejlighed til salg, og med det overophedede københavnske boligmarked går der sikkert ikke længe, inden den er skudt af, og familien må sige farvel til de seks værelser i to plan med altan. Lejligheden er sat til salg for 7.595.000 kroner, og da de 'kun' gav 3.150.000 kroner for den i 2008, står parret til en god fortjeneste. Parret har børnene Sonny på fem og Norma på tre år.

Sponsoreret indhold