Lea og Mikkels store sorg: Mistede barn to gange

Mikkel Kessler og Lea Hvidt er i dag forældre til Romeo på fire og Rosa-Lia på to

Mikkel Kessler og Lea Hvidt er i dag forældre til Romeo på fire og Rosa-Lia på to

Foto: All Over Press

Mikkel Kessler og kæresten Lea Hvidt måtte gennemleve hele to ufrivillige aborter, før ønskebarnet kom til verden. Det afslører Lea Hvidt i denne aftens afsnit af TV 3-programmet "Til middag hos".

I dag er parret forældre til Romeo, der kom til verden i 2013, og Rosa-Lia, der blev født i 2015, men bokser-kæresten fortæller i et følelelsesladet øjeblik om, at parret måtte opleve at miste hele to gange, før hun for tredje gang kunne gennemføre en graviditet. 

- Det kom bag på os, for vi kendte ikke nogen, der havde prøvet det her før, fortæller Lee Hvidt i "Til middag hos".

- Første gang var i uge 11 lige inden nakkefoldsscanningen. Der er ikke sket noget, hvor jeg har tænkt: "Nu er den gal", der var bare noget i mit hjerte, der sagde, jeg lige skulle tjekkes. Så fandt vi ud af, hjertet slog ikke, og det betyder jo så, at det er en ufrivillig abort. 

Da Lea Hvidt blev gravid igen, sagde hendes mavefornemmelse igen, at alt ikke var, som det skulle være. 

- Anden gang der var vi selvfølgelig lidt mere på mærkerne, for nu har vi været igennem situationen én gang. Så der vælger vi at få en scanning, hvor man kan se hjertet slå allerede fra uge seks-syv. Og hjertet slog, så tænkte vi: "Nu er alt godt", men allerede da jeg gik ud derfra, der kunne jeg bare mærke, der var et eller andet galt, fortæller den 28-årige blogger.

- Sagde du det til Mikkel?, spørger journalist og TV-vært Ole Stephensen, der er gæst hos Lea Hvidt. 

- Ja, jeg sagde det ham: "Jeg så hjertet, ligesom du så, det er også fint", men jeg følte vitterligt, da jeg trådte ud af døren fra scanningen, det er ikke, som det skal være, og så var hjertet så også stoppet efterfølgende, fortæller Hvidt. 

Bloggeren siger, at de to ufrivillige aborter var hårde at komme igennem, men at parret ikke lod sig knække af at miste to gange. 

- Hvad du ikke dør af, bliver du stærkere af, ik'? Og det er klart, sådan nogle udfordringer kan være hårde. Mikkel han var rigtig god til hele tiden at sige, at det var okay. Vi må bare op på hesten igen, erindrer Lea Hvidt.

- Hvis det har gjort noget, så har det gjort os stærkere, konkluderer hun.

Se det rørende klip her. 

Se aftenens afsnit af "Til middag hos" i aften kl. 19 på TV 3. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close