Nyheder27. januar 2015

’Årgang 0’: Nu rejser børnene væk

De fire børn skal se den store verden
Af af

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper viTeenagealderen er i den grad begyndt at banke på hos de fire børn i 'Årgang 0' - og i aftenens afsnit af det populære program drager Emma, Stephanie, Christian og Rachel så alene ud i den store verden.

Det er nemlig sommerferie og tid til at pakke kufferten og opleve forskellige kulturer.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Emma til SE og HØR: Sådan var min konfirmation

For Emma fra Vestjylland går turen helt til Kina, hvor hun er med sin onkel Lars på arbejde. Turen fik Emma, da hun blev konfirmeret - og gaven var den 14-årige pige specielt glad for:

- Jeg er mega-glad for min Kina-tur, som jeg fik af min onkel og tante fra Tyskland. Nu hvor jeg har været af sted, vil jeg ikke bytte det for noget, det har virkeligt været en oplevelse, siger Emma til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Nu vender 'Årgang 0' tilbage

Dog var den unge pige, der bor i den vestjyske by Tarm, ikke glad for de fremmede madvaner.

Også Stephanie fra Slagelse er rejst om på den anden side af jorden. Hun skal besøge sin mormor på Filippinerne i en hel måned, mens Christian fra Aarhus i stedet er taget på en primitiv ø-ferie med sin familie i Grækenland.

Også for Rachel fra Sønderjylland byder sommerferien på udlandsophold - men den fornuftige pige er ikke draget udenlands for at slappe af. Hun bruger i stedet sin ferie på at dygtiggøre sig og er i Tyskland for at få finpudset det tyske sprog.

LÆS OGSÅ: Efter hårdt år: Sådan har Emma det i dag

Og så er Rachel i praktik på BILLED-BLADET. Den 14-årige pige drømmer nemlig om at uddanne sig til journalist.

Du kan se 'Årgang 0' i aften kl. 20.00 på TV 2.

Og her kan du se billeder af børnene fra 'Årgang 0':

Sponsoreret indhold