Nyheder 14. januar 2015

Årgang 0-Emma til SE og HØR: Sådan var min konfirmation

Se billederne fra den jyske piges store dag
Af af

Årgang 0-Emma (billeder af hende og familien gennem tiden)Der var travlhed at spore i tirsdagens afsnit af Årgang 0. For både Emma, Christian og Stephanie havde rygende travlt med at vælge menu, sende invitationer ud og ikke mindst finde den perfekte kjole og smoking.

For de tre Årgang 0-børn skulle nemlig konfirmeres.

Og for Emma fra Tarm gik den store dag over alt forventning. I bunden af denne artikel kan du se billeder fra Emmas konfirmationsdag.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-børnene: Det kan godt være pisseirriterende

Den vestjyske pige blev konfirmeret i Tarm Kirke 27. april sammen med syv kammerater fra sin nye klasse. Hun fik masser af gode gaver, god mad, og gæsterne hyggede sig gevaldigt.

Det fortæller Emma til SE og HØR.

- Det sjoveste ved min konfirmation var, at vi spillede fodbold i det dejlige vejr. Næsten hele familien var med til at spille, og ellers kiggede de på. Det var mega-hyggeligt, siger Emma, der sammen med sin mor Lene og far Poul Erik selv havde lavet alt maden med hjælp fra blandt andet naboer.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Årgang 0 vender tilbage

Forretten bestod af to slags sushi, nogle med rejer og andre med varmrøget laks. Til sushien var der selvfølgelig alt dét, der hører sig til: Familien serverede således både wasabi-bønner, syltet ingefær, tangsalat, soja og wasabi til den japanske ret.

Hovedretten bestod af svinemørbrad og spareribs med ovnbagte kartofler, salater og brød. Og som dessert serverede Årgang 0-familien hyldeblomst-is med hindbærsauce og den klassiske rutebil-islagkage med mandelmarengsbund.

- Jeg havde selv bestemt, hvad vi skulle have, men min mor skulle selvfølgelig godkende det hele og finde ud af, om det kunne lade sig gøre, da vi selv lavede alt maden, siger Emma, der traditionen tro blev velsignet med en masse gode gaver. Én gave var hun dog speciel glad for:

LÆS OGSÅ: Årgang 0-Emmas svære år: Var ikke i skole i en måned

- Jeg er mega-glad for min Kina-tur, som jeg fik af min onkel og tante fra Tyskland. Nu hvor jeg har været af sted, vil jeg ikke bytte det for noget, det har virkeligt været en oplevelse, siger Emma til SE og HØR.

Omkring fem uger efter konfirmationsfesten var det så blevet tid til Blå Mandag. For Emma og hendes kammerater gik turen til Esbjerg, hvor de kunne prøve alverdens aktiviteter.

- Ellers gik jeg rundt med mine venner, hvor vi kunne gå i butikker og hygge i byen. Blå Mandag sluttede med en fest om aftenen, inden vi skulle hjem med bus, siger Emma.

Herunder kan du se billeder fra Emmas konfirmation:

LÆS OGSÅ: Efter hårdt år: Sådan har Årgang 0-Emma det i dag

Sponsoreret indhold