Nyheder18. juni 2016

5 friske: Taylor Swifts fede byhus....

Lukas Graham sejrede på Northside, er Khloé en Kardashian eller datter af O. J. Simpson - bliv klogere på kendishistorierne her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/taylor-swift.jpg
 Foto:All Over Press)

1. Se Taylor Swifts fede byhus i New York.

Den smukke sangfugl rydder grundigt op i sit liv for tiden.

Først var det kæresten Calvin Harris, der røg ud til højre, og nu er det penthouselejligheden i Tribeca-kvarteret i New York City, der skla have den helt store overhaling.

Renoveringen af lejligheden ventes at tage godt et år.

Men i den tid kommer søde Taylor ikke til at lide boligmæssig nød.

Hun har lejet et skønt byhus i fire etager i New York City med indendørs pool og det hele - se billeder af det lækre hus her.

2. Anna David og Thomas Evers Poulsen i lås og lænker.

Sangeren Anna David og danseren Thomas Evers Poulsen fik i denne uge testet hvor hjælpsomme deres følgere på sociale medier er.

Det skete som led i en pilot til et måske kommende TV-program.

De to blev sat i lænker, og det var så op til deres følgere dels at finde dem og befri dem, og efterfølgende skulle de så sammen bygge en tømmerflåde, der kunne bære så mange mennesker som muligt.

Læs her, hvordan det gik, da de to dystede.

3. Anne-Grethe Bjarup Riis frygter hele tiden for sin kræftsyge søn.

Det er enhver forælders mareridt at se sit barn blive ramt af alvorlig sygdom, der kan ende med barnets død.

Det er den meget triste og alvorlige situation skuespilleren og instruktøren Anne-Grethe Bjarup Riis befinder sig i netop nu.

Hendes søn Gilbert er ramt af leukæmi.

Læs mere her, hvor Anne-Grethe Bjarup Riis fortæller mere om den forfærdelige tid for familien.

4. Er Khloe en Kardashian eller datter af O. J. Simpson?

Khloé Kardashian har altid følt sig en smule anderledes.

Hendes søstre, Kourtney og Kim Kardashian ligner hinanden på en prik, men Khloé ligner hverken sin mor, Kris Jenner, eller sin far, Robert Kardashian. Hendes mor har haft en affære med O. J. Simpson, der i 1990'erne blev frikent for mordet på sin hustru Nicole Simpson, men som i 2008 fik 33 års fængsel for væbnet røveri. Nu har han indvilget i at lade sig dna-teste, så det kan slås fast, om han er far til Khloé. Læs mere om den kuriøse historie her. 5. Folkefest, da Lukas Graham sang for på Northside Festival. Lukas Graham var band nummer 10 på scenen på Northside Festival fredag aften, men det kunne ikke mærkes, skriver Ekstra Bladet. De fleste af festivalgæsterne havde fundet vej til det danske supernavn. - Det er 'satme' noget af et kor, vi har med i dag, lød det fra Lukas Graham, da stort set samtlige 30.000 sang med på bandets sange. Læs mere om den dejlige koncert her.

Sponsoreret indhold