Nyheder18. juni 2016

Anna David og Thomas Evers blev lænket

De to danse og musikglade konkurrencemennesker fik testet, hvor hjælpsomme deres følgere er

Thomas Evers og Anna David

Tidligt onsdag morgen blev Anna David og Thomas Evers Poulsen hentet og lænket og ført til et ukendt sted i København. Det lyder uhyggeligt, men egentlig var det hele bare en leg og en test.

SBS Discovery skulle nemlig teste et nyt TV-format ved at lave en såkaldt promo-version, som TV-selskabet skal bruge til at teste, om det er muligt at lave en række programmer af det format.

Konceptet går ud på, at Anna og Thomas skulle teste om deres følgere på sociale medier kunne finde dem ved hjælp af billeder, og efter de var befriet skulle de to og deres følger sammen bygge hver sin tømmerflåde. I sidste ende skulle de se, hvem der havde flest følgere med på tømmerflåden og den person vandt.

- Nu skal vi se, om det virker. Men jeg synes, fjernsyn er bedst, når man tør tro på virkeligheden, så jeg håber, at det ender med at blive til et program, siger Pelle Hvenegaard, der var vært på demo-programmet.

- Det er meningen, at det er kendte, der skal være deltagere i programmet, da de har mange følgere. Og det er jo også sjovt for dem, der eksempelvis følger Anne David, at de får en hel dag med deres idoler, forklarede Pelle Hvenegaard.

Både Thomas og Anna havde en god og hård dag.

- Det har været mega godt, men også mega skræmmende at være låst fast og så kom der en fra Hundige og låste mig op, fortalte Thomas Evers Poulsen til SE og HØR.

- Det har været en mærkelig oplevelse, for jeg fik bind for øjnene, og så troede jeg, at jeg sad i en grotte, men så sad jeg i et rum. Mine følgere har været rigtig gode til at finde ud af, hvor jeg var, udfra det jeg har vist, smilede Anna David.

Og selvom det var Thomas der først blev sluppet fri, så var det Anna David, der løb med sejren, da hun fik 20 følgere med på sin tømmerflåde, mens Thomas Evers måtte nøjes med 19.

Nu skal SBS Discovery hjem og vurdere promo-programmet og finde ud af om de vil arbejde videre med konceptet.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold